Melike Şahin’mi yoksa İBB’mi doğruyu söylüyor?

Melike Şahin’mi yoksa İBB’mi doğruyu söylüyor?

Ünlü sanatçı Melike Şahin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler için tertip edilen etkilikte rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadığı iddia edildi. Belediye açıklamasında sanatçının ısrarla rağmen konsere çıkmayı reddettiği belirtildi. Sanatçı ise hava şartları yüzünden ortak karar alınarak konserinin iptal edildiğini söyledi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü sanatçı Melike Şahin öğretmen için yapılan etkinlikde hava şartlarını bahane ederek konsere çıkmadığı iddia edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada ünlü sanatçının rüzgar sorunu olmadığı halde konsere keyfi olarak çıkmadığının altı çizildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada da , sanatçının rüzgarı bahane ederek konsere çıkmadığının altı çizildi.

Yapılan açıklamada ” Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık.

Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz.Çok üzgünüz.” denildi.

Sanatçıdan açıklama geldi

Feshane alanındaki konserinin iptal edilmesi hakkında açıklama yapan Melike Şahin ” Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış hem belediye hemde ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Benimle bir alakası yok ” dedi.

Bir yanıt yazın