Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında büyük savaş başladı

Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında büyük savaş başladı

Mehmet Ali Erbil verdiği bir röportajında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Röportajın başında Çarkıfelek yarışmasına değinen Erbil bu yarışma ile yakaladığı başarıyı dile getirirken ilk Çarkıfelek programı için teklifin kendisine geldiğini ama rakamlarda anlaşamadıklarını ve daha sonra da yarışmayı suması için Tarık Tarcan ile anlaştıklarını ve programı Türkiye’de ilk onun sunduğu belirtirken yeni versiyonun sunumu için Acun Ilıcalı’nın Cem Davran’ı tercih etmesine değinerek “Cem Davran kaç tane Mehmet Ali’den bir tanesi eder” diyerek cevap verdi.

 

Açıklamalarına devam eden Mehmet Ali Erbil “Bundan 10 yıl önce o kanalın sahibi hakkında terör örgüt başkanının müridir diye avaz avaz bağırdım. O günden bu yana kendisi bana düşmandır, o günden beri ekmeğimle oynamıştır. Kaç kere Amerika’da Hakan Şükür’lerle birlikte sohbetleri vardır. Üstelik bunun önceleri de var. Adnan Hoca’nın müritlerinden olduğu da iddia ediliyor. 3, 5 yıl içinde iki tane ulusal kanal, bir dijital platform, İngiltere gibi futbolun beşiği olan bir ülkede 2 tane futbol takımı, ben bu kadar kazanamadım” dedi.

 

Mehmet Ali Erbil röportajda ayrıca Acun Ilıcalı’nın kendisi ile yarım saatlik bir röportaj için kapısında bir saat yattığını ifade ederken Acun Ilıcalı’nın kendisini kara deftere değil kıpkırmızı bir deftere kaydettiğini de söyledi.

 

Şimdi magazin dünyası Mehmet Ali Erbil ile medya patronu Acun Ilıcalı arasındaki polemğin nereye gideceğini düşünürken birçok kişi Mehmet Ali Erbil’in Acun Ilıcalı’yı neyle itham ettiğini merak ederken Acun Ilıcalı’nın da bu suçlamalara nasıl yanıt vereceğini merak ediyor.

Bir yanıt yazın