DOLAR 32,4878 0.22%
EURO 34,5954 0.27%
ALTIN 2.479,06-0,15
BITCOIN 2048728-4.36107%
İstanbul
22°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Manitas ikilisi “Olsun” adlı şarkılarıyla müzik dünyasına iddialı giriş yaptılar

Manitas ikilisi “Olsun” adlı şarkılarıyla müzik dünyasına iddialı giriş yaptılar

ABONE OL
26 Ağustos 2020 00:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manitas ilk şarkıları “Olsun”‘u yayınladı

Alternatif ve Syntpop Türkçe müziğe bambaşka bir soluk getirecek olan, Defne Angın ve Selin Dumlugöl’ün 2014 yılında temellerini attığı Manitas ikilisi, profesyonel müzik hayatına girişlerinin ilk meyvesi olan Olsun isimli şarkılarını yayınladı.

Sözleri Defne Angın’a, müziği Selin Dumlugöl’e ait olan Olsun şarkısının düzenlemesi Mehmet Bekalp imzası taşıyor. Klip yönetmenliğini Kadir Arıcı’nın üstlendiği projenin fotoğrafları ise Berk Mimaroğlu objektifinden çıktı.

Manitas kendi orijinal müzikleri dışında cover şarkılar ile de yıllardır canlı performans yapan ikili, elektronik müzik ağırlıklı olan şarkılarını zengin coğrafi müzik kültürümüz ve enstrümanları ile birleştirerek ortaya etnik tınılı Synthpop şarkılar çıkarıyor.

Zaman zaman kendilerinden beklenmedik tarzlarda müzik denemeleri yapacağının da sinyalini veren Manitas ikilisi, sınırların ötesinde kendilerine özgü sound’u yaratacak adımlar atmaya hazırlanıyor…

Manitas’ın ilk şarkısı Olsun, Wonder Wheel Live etiketiyle 21 Ağustos tarihinde tüm dijital platformlarda yerini aldı!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.