Maison Yirmisekiz mimar Murat Atabarut ile sanatseverleri bir araya getirdi

Maison Yirmisekiz mimar Murat Atabarut ile sanatseverleri bir araya getirdi

Maison Yirmisekiz, sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Yeni üyelik sistemiyle faaliyetlerini sürdüren Maison Yirmisekiz, son etkinliğinde Vakko Hotel and Residence’da Yüksek Mimar Murat Atabarut’un söyleşisine ev sahipliği yaptı. Bu etkinlik, sanat, iş ve cemiyet dünyasından birçok kişiyi bir araya getirdi.

Etkinlik, kurucu Nurdan Akgün ve Sanat Danışmanı Dr. Feride Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleşti ve büyük ilgi gördü. Murat Atabarut, sanat, mimari ve koleksiyonerlik üzerine keyifli bir söyleşi sundu ve katılımcıların merak ettiği soruları cevapladı. Ayrıca etkinlikte, Yunus Karma’nın tasarladığı çiçek aranjmanları da göz kamaştırdı.

Maison Yirmisekiz, yeni yılda da üyeleriyle farklı alanlardan uzmanlarla buluşarak moda, tasarım, mimari, mücevher ve gastronomi gibi çeşitli konularda etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Etkinliğe katılanlar arasında Pervin Ersoy, Arzu Atabarut, Öznur Yakın, Aslı Akyazıcı, Aysel Başaran, Berna Güller, Cansın Denizer, Dilek Ütebay, Serra Gürol, Elif Dalkıran, Hacer Pala, Jale Balcı, Meyra Ilıcak, Neslihan Torun Kaya, Tuba Tebret ve Yiğit Akgün gibi tanınmış isimler bulunuyordu.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın