DOLAR 32,5081 0.29%
EURO 34,5721 0.21%
ALTIN 2.498,310,63
BITCOIN 2012311-3.49686%
İstanbul
23°

AÇIK

19:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

Lil Zey “Elmas” adlı şarkısıyla zirveyi zorluyor

Lil Zey “Elmas” adlı şarkısıyla zirveyi zorluyor

ABONE OL
12 Mayıs 2021 05:37
Lil Zey “Elmas” adlı şarkısıyla zirveyi zorluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lil Zey’in Elmas adlı şarkısı 24 saat içerisinde 1 milyondan fazla dinlendi 

Bu yılın başında Lil Zey çıkardığı “1 gr eksik” çalışması ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Lil Zey ardından Nisan ayında “1 gr eksik” adlı çalışmasının mükafatını Media Cat’in her yıl düzenlediği en yaratıcı 50 listesinde kendisine yer bularak almıştı.

Lil Zey’in büyük başarısı

Bu başarılarının ardından Lil Zey geçtiğimiz hafta Luciano ile yayımladığı “ELMAS” parçası ile dikkatleri üzerine çeken genç sanatçı Lil Zey’in başarısı ülke sınırlarını aştı! Lil Zey’in, Luciano ile birlikte seslendirdiği “Elmas” adlı şarkı yayına girdiği ilk 24 saat içerisinde 1 milyondan fazla dinlenerek Spotify’in çıktığı gün itibariyle en çok dinlenen global şarkılar listesinde #10 numarada!

Lil Zey şarkıları ve özgün tarzıyla çıtayı yükseltmeye devam ediyor

2019 yılında beri yayımladığı şarkılarda ortaya koyduğu kendine özgü tarzıyla Lil Zey, her şarkısıyla çıtayı daha da yükseğe taşıyor. Müzik videoları, kıyafetleri ve müzikal yeteneğiyle Türkiye’de ve dünyada müzikseverleri her geçen gün büyülemeye devam ediyor.

Lil Zey Kimdir?

Hip hop/trap sanatçısı ve DJ Lil Zey, Amerika Boston’daki Berklee College of Music’te şarkı yazarlığı ve müzik yönetimi eğitimi aldıktan sonra, RedZone Entertainment şirketinde stajyer A&R olarak Grammy ödüllü yapımcılar Tricky Stewart ve Terius “The Dream” Nash’le birlikte çalışmak için Georgia Atlanta’ya taşındı. Atlanta’dayken; A&R’lık süreçlerini endüstrinin en iyilerinden öğrenen Lil Zey, aynı zamanda DJ’lik kariyerine de orada başladı.

Hayatın her alanından ve özellikle de RedKeys Music çevresindeki arkadaşlarından ve müzisyenlerden oldukça fazla ilham alan Lil Zey, kişisel tecrübelerini daima sanatına yansıtıyor. Lil Zey aynı zamanda, yayımlanacak olan yeni projelerinde RedKeys Music bünyesindeki isimlerle iş birliği içinde olduğunun da ipuçlarını veriyor.

Khontkar’la aynı sahneyi paylaşan Lil Zey, Atlanta’nın Zone 6 sound’unu da Zorlu PSM’deki Thug Life partilerine getirdi. Tüm bunlar yeniyi keşfetmeye olan açlıkla birleşince; Lil Zey, Türkiye trap sahnesinde adından sıkça söz ettiren bir sanatçı oldu.

Genç yıldız, 17. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde de ‘En İyi Çıkış’ ödülünü kazandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.