DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

“Leyla Hanım” filminin fragmanı ve afişi yayınlandı

“Leyla Hanım” filminin fragmanı ve afişi yayınlandı

ABONE OL
27 Haziran 2022 08:35
“Leyla Hanım” filminin fragmanı ve afişi yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip, Cumhuriyetin sembol kadınlarından biri olarak tarihte iz bırakan Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan ‘Leyla Hanım’ filminin ilk afiş ve fragmanı paylaşıldı. Uzun zamandır gündemdeki yerini koruyan projenin ilk görüntüleri şimdiden büyük heyecan yaşattı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Tarihi filmde Leyla Atakan’ı ünlü oyuncu Özge Borak canlandırırken Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy, Devrim Nas, Anıl Taşezen, Barış Kıralioğlu, Belma Canciğer, Aylin Aras ve maNga’nın solisti Ferman Akgül gibi değerli birçok sanatçı filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini İlke İşisağ’ın, idari yapımcılığını Koral Altın’ın, senaryo danışmanlığını Gani Müjde’nin ve yapımcılığını İzmit Belediyesi’nin üstlendiği Leyla Hanım filminin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önderliğinde organize edilecek özel bir gösterim ile izleyici karşısına çıkacak. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Demir Demirkan’a ait.

Seçimlerdeki başarısıyla Türkiye’de doğrudan seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 1968 yılında İzmit Belediye Başkanı olarak göreve başlayan ve 11 Şubat 1971 tarihinde geçirdiği trafik kazasında üç meclis üyesi yol arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Leyla Atakan’ın hayatının derinliklerine odaklanan dökü-drama türünde film ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.