DOLAR 32,4195 0.21%
EURO 35,0759 -0.13%
ALTIN 2.324,930,24
BITCOIN 22931261.88918%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Levi’s’tan Use Your Voice “Sesini Duyur” kampanyası

ABONE OL
23 Haziran 2020 15:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Levi Strauss & Co., 1853’teki kuruluşundan itibaren hep eşitliğin, beraberliğin ve gelişimin savunuculuğunu üstlendi. 1950’lerde federal yönetimin ırk ayrımının kaldırılması kanununu çıkarmasından önce fabrikalarında tüm işçileri bir arada çalıştırmasından Kaliforniya’da eş cinsel evliliği yasaklayan yasa teklifini geçersiz kılma uğraşlarına kadar, daima insanları kazançtan önde tutan eylemlere imza attı. 1992’de Levi’s®, eş cinsel partnerlere sağlık yardımı sunan ilk Fortune 500 şirketi oldu ve o yıldan bu yana hak eşitliğinin yaygınlaştırılması ve LGBTQ+ bireylere her yerde adaletli davranılması uğruna çok çaba harcadı. Pride 2020’ye yönelik desteğini ise pozitif değişimler yaratmak adına sesini duyurmak isteyen kişilere ışık tutan bir koleksiyon ile devam ettiriyor. “Levi’s® olarak uzun zamandır, çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve sevenlerimiz için en doğrusunu yapma misyonuyla sesimizi çıkarmaktan asla korkmadan eşitliğin savunucusu rolündeyiz. Dolayısıyla eşitlik hakkında ve gelişim amaçlı konuşan ve çevresinde olumlu bir etki yaratanları desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu yılın Pride koleksiyonu, seslerini dünyayı değiştirme yolunda kullananlar için hem bir teşvik hem de kutlama niteliğinde.”— Jen Sey, SVP & CMO, Global Markalar ,Levi Strauss & Co.

“Sesini Duyur!” sloganını bir toplanma çağrısı olarak benimseyen bu yılki koleksiyon, tamamen kendini ifade etmeyi en üst seviyeye çıkarmak ile ilgili. Koleksiyonda Levi’s® ve yeni Levi’s® serif logolu, “Use Your Voice“ baskılı çeşitli grafik tişörtlerin yanı sıra indigove soluk batik desenli denim şortlar ile kombinleyebileceğiniz taşlanmış indigo ve yine soluk batik desenli, sırt kısmı “Use YourVoice“ işlemeli denim trucker ceketler de yer alıyor. Diğer göze çarpan parçalar ise gökkuşağı tonlarında Levi’s® serif logosu baskılı, lavanta rengi kısa tişört ve holografik yansıma kaplamalı özel trucker ceket! Ayrıca Zorlu Center Levi’s® mağazasında bulunan Levi’s® Print Bar, çok sayıda farklı batwing logolu çanta, süveter ve tişörtler için kişiselleştirme seçenekleri sunuyor

ULUSLARARASI OUTRIGHT HAREKETİ

Hazırladığı koleksiyona ek olarak Levi’s®, LGBTQ+ topluluklarına eskiden beri verdiği desteğe dünya genelindeki LGBTQ+ haklarını geliştirme amacı güden Uluslararası OutRight Hareketi iş birliği ile devam edecek.

Levi’s® Pride 2020 koleksiyonundan elde edilen net gelirin tamamı Uluslararası OutRight Hareketi’ne aktarılacak. Ortaklıklarının ikinci yılında da Levi’s, onlarla çalışırken bir kenara atılmış hikayeleri yüceltmeyi umuyor ve kim olursa olsun ya da kimi severse sevsin, herkesin her yerde gururlu, özgür ve görünür olması için çabalıyor.

Uluslararası OutRight Hareketi Yönetici Direktörü Jessica Stern, “OutRight’ta her gün LGBTQ+ bireylerin yaşamlarını iyileştirmek ve İnsan Hakları Evrensel Bildirisi’nin dünyadaki herkese eşit uygulandığından emin olmak için çalışıyoruz,” diyor ve ekliyor: “Levi’s®’la ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. Levi’s® Pride koleksiyonu; nerede yaşadığımız, kim olduğumuz ve kimi sevdiğimiz fark etmeksizin, hepimizin dışarıda, gururlu ve görünür olma hakkına sahip olmamız gerektiğine dair önemli bir hatırlatma özelliği taşıyor.»

KAMPANYA

Bu, sıradan bir Pride kampanyası değil. 2020 yılında Levi’s® Pride, kendini «heteronormatif dışında bir şey» şeklinde tanımlayan 10 bin insanın iO Tillett Wright tarafından fotoğraflandığı Self Evident Truths projesi ile ortaklık yapıyor. iO’nun 10 senelik kariyerinin özeti sayılabilecek bu portreler, aslında çok daha büyük bir anın ve hareketin bir parçasını oluşturuyor. Farklılıklarımızın bir kutlaması ve paylaştığımız insanlığın bir temsili niteliğindeki Self Evident Truths, aynı zamanda sadece bir sesin on binlerce kişinin sesini duyurabileceğinin en iyi örneği.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.