Le Petit Marseillais bio duş jeli ailesi ile cildinizi doğaya bırakın

Organik sertifikaya sahip Le Petit Marsellais Bio Duş Jeli serisi, sizi doğayla bütünleşmeye çağırıyor. Le Petit Marsellais Bio Duş Jeli serisi cildinize ferahlık ve nem sağlarken %98 doğal içeriği, %99 doğada ayrışabilen formülü ve %100 geri dönüştürülebilen ambalajıyla da doğa dostu duruşuyla çevrenin korunmasını destekliyor.

Le Petit Marseillais bio duş jeli ailesi ile cildinizi doğaya bırakın

Le Petit Marseillais’in organik sertifikalı Bio Duş Jeli serisi, doğa dostu özellikleriyle cildinizi doğanın sihirli ellerine bırakmaya çağırıyor. Sülfat içermeyen formülü, %98 doğal kaynaklı içeriği, %99 doğada ayrışabilen formülü ve %100 geri dönüştürülebilen ambalajı ile Le Petit Marseillais Bio Duş Jeli serisi, doğanın dokunuşlarını banyonuza taşıyor.

Bio Duş Jeli serisinde dört farklı ürün bulunuyor:

 

Ferahlatıcı Şeftali: Hoş meyve kokusunu sevenlerin tercihi şeftali, içindeki vitamin ve mineraller sayesinde yıpranmış ciltleri beslemeye, onarmaya ve arındırmaya yardımcı olan bir içeriktir. Ciltte yarattığı ferahlık hissiyle kendinizi iyi hissettirir.

 

Besleyici Kestane: Kestane, özünde barındırdığı vitamin ve mineraller sayesinde cilt esnekliğini artırır. Yeni kokular deneyimlemeyi sevenlerin favorisi, doğal besleyici ve güçlendirici özellikleriyle cildi iyileştirir, dokusunu gençleştirir.

 

Canlandırıcı Zeytin Yaprağı: Geçmişi 6 bin yıl öncesine kadar dayanan, sabunun ana hammaddesi zeytin, antioksidan ve besleyici özellikleriyle bilinir. Zeytin, cildin doğal bariyerini güçlendirir, kuru, tahriş olmuş ve hasar görmüş cilde esneklik sağlamaya yardımcı olur. Yaşlanmayı önleyen antioksidan özelliğiyle, doğanın hazinelerini cildinize taşıyarak canlandırır.

 

Nemlendirici Gül: Aromaterapide kullanılan en yaygın gül türü olan Rosa Damascena, Akdeniz havzasındaki yetiştiriciler tarafından mayıs ve haziran aylarında şafak vaktinde özenle toplanır. Çok sevilen kokusuyla huzur verir, rahatlatır ve cildinizi şımartır. İçeriğindeki antioksidan yapısıyla gül, cildi nemlendirerek koruyucu bariyerinin güçlenmesini sağlar.

Bir yanıt yazın