DOLAR 32,4528 0.12%
EURO 34,5001 0%
ALTIN 2.470,02-0,51
BITCOIN 2057991-3.94424%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Le Meridien Bodrum Beach Resort, Dünya Mutfaklarının Gastronomi Deneyimlerini Sunuyor

Le Meridien Bodrum Beach Resort, Dünya Mutfaklarının Gastronomi Deneyimlerini Sunuyor

ABONE OL
17 Temmuz 2020 03:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’un en ayrıcalıklı koyunda Haziran’da kapılarını açan Le Meridien Bodrum Beach Resort, dünya mutfaklarının en özel sunumlarını beş restoranında birleştirerek Bodrum’da unutulmaz gastronomi deneyimleri sunuyor.

Türkiye’nin gastronomik mirasını dünya mutfak kültürleriyle buluşturanLe Meridien Bodrum Beach Resort, bu sezon nefes kesen atmosferi ve Bodrum’un olağanüstü doğasıyla konuklarına benzersiz bir lüks deneyimi yaşatıyor. Şef Zülfikar Demirci’nin tecrübelerini yansıttığı yeni ve zengin menüleri, hem otel konuklarını hem de dışarıdan gelen misafirleri eşi benzerine az rastlanan damak çatlatan sunumlarıyla baştan çıkarma konusunda iddialı.

Bodrum’un İtalyan mutfağı temalı restoranı Stella, koya hakim panoramik manzarası ve çarpıcı iç mekan tasarımıyla Akdeniz sıcaklığına vurgu yapan bir atmosfer sunuyor. Modern sunum tarzını; klasik, zarif ve şık bir stille tamamlayan Stella restoran özgün bir restoran olarak misafirlere hizmet veriyor.

Le Meridien Bodrum’un eşsiz kumsalın hemen yanı başında hizmet veren Bodrum Blue ise deniz ürünleriyle dikkat çekiyor. Ege ve Akdeniz’in kesiştiği noktadan çıkan en iyi balık ve deniz ürünlerini misafirlerine sunan Bodrum Blue, Ege’ye özel meze ve taze ot çeşitleriyle hem göze hem damağa hitap ediyor. Bodrum Blue Seafood’da sipariş edilen balıklar, odun fırınında, özel fındık ve ceviz kömürüyle pişiyor. Dileyen canlı ıstakoz havuzdan seçtiği ıstakozun hazırlanmasını beklerken sübye, kalamar, taze ahtapot, Güllük Körfezi karidesi gibi lezzetli ara sıcaklarla başlangıç yapabiliyor.

Akdeniz mutfağının favori lezzetlerini yerel tatlarla birleştirerek oluşturulan güçlü Bodrum Blue Mediterranean menüsü, hafif ve sağlıklı tatlar arayanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. Mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan lezzetli sunumlara tropikal aromaların da yer aldığı içecekler eşlik ediyor.

Vitalica Restaurant’ta, detoks ve ayurvedik programlarımıza yönelik sağlık için hazırlanan menüler, bağışıklığınızı güçlendirirken, ruhunuzu beslemek ve zihninizi canlandırmak için güzel sürprizlerle dolu. Şefin bahçesinde organik olarak yetiştirilen ürünler ayrıcalıklı sağlıklı lezzet hayranlarına özenle servis ediliyor.

Le Meridien Bodrum’un el yapımı ve tamamen doğal dondurması da damak çatlatan lezzetlerin üstüne inanılmaz yaz günlerinde içinizi ferahlatmak için inanılmaz bir fark yaratıyor.

Yaz boyunca misafirlerine Ege Denizi ile iç içe, sofistike ve modern bir gastronomi şöleni vadeden Le Meridien Bodrum Beach Resort, sunduğu lezzetlerin yanı sıra büyüleyici gün panoramik gün batımı sahneleriyle de Bodrum akşamlarının en lezzetli uğrak noktalarından biri.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.