DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Doktor, Müzisyen Buğra Kertmen’den Çok Katmanlı Bir İlk Albüm; “Olmasın Böyle”

Doktor, Müzisyen Buğra Kertmen’den Çok Katmanlı Bir İlk Albüm; “Olmasın Böyle”

ABONE OL
17 Temmuz 2020 01:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Klasik batı müziğinden, caz ezgilerine; Türk sanat müziği tınılarından rock sound’una her biri birbirinden farklı tarzlardaki bestelerini bir araya getirdiği ilk albümü “Olmasın Böyle” ile müzik dünyasına merhaba diyen Buğra Kertmen; dinleyicisine yeni bir dinleti sunuyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

2000’li yılların ortasından bu yana üzerinde çalıştığı farklı tarzlardaki bestelerini bir araya getirerek albüm formatında dinleyiciye sunan Buğra Kertmen’e stüdyo kayıtlarında Cengiz Baysal (davul), Metin Türkcan (elektro gitar), Poyraz Kılıç (Bas Gitar), Gülşah Erol (çello), Seda Eylül Tansık (viyola), Sezgin Alkan (piyano), Tolga Bozkurt (piyano) gibi tanınmış isimler eşlik etti.

‘AİT OLMAK İSTEDİĞİM YERE DOĞRU YOLA ÇIKTIM’

Albüme gitar ve piyanosuyla katkıda bulunan Mustafa Emrah Bingöl, aynı zamanda birçok şarkının düzenlemesini de üstlendi. Rakun Müzik etiketli ‘Olmasın Böyle’nin kayıt, miks ve mastering işlemleri Babajim İstanbul Stüdyoları’nda gerçekleştirildi. “Kendimi en çok müziğin içindeyken mutlu hissettim ve ait olmak istediğim yere doğru bir yola çıktım” diyen Kertmen; ikinci albümünün hazırlıklarını da sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.