Lara Di Lara yeni albüm lansmanını Zorlu PSM’de yapacak

Lara Di Lara yeni albüm lansmanını Zorlu PSM’de yapacak

Müzik hayatına çok küçük yaşta başlayan, Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun olduktan sonra 123 ile kariyerine giriş yapan, “Oraya Doğru” isimli ilk albümüyle oldukça sevilen ve ‘’Yelpaze’’, ‘’Hazineler İçindesin’’, ‘’Bencil’’ gibi parçalarıyla hayran kitlesini genişleten Lara Di Lara, merakla beklenen “Eskisi Gibi Değil” isimli yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Eskişehir, Bursa ve İstanbul senfoni orkestraları ile gerçekleştirdiği özel dinletileri ve 2018’de Nick Cave & The Bad Seeds’in ön sanatçısı olarak yaptığı performansıyla izleyicisini büyüleyen Lara Di Lara, 11 Kasım akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da yeni albümünü sevenleriyle tanıştıracak.

 

Besteci ve söz yazarı olarak zaman içinde biriktirdiği parçalarla, 2014 yılında “Oraya Doğru” ile solo kariyerine attığı adımın ardından Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya’yı kapsayan Avrupa turnesinde uluslararası alanda kendini gösteren Lara Di Lara, 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 21.00’de Zorlu PSM %100 Studio’da!

 

Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleşecek olan Lara Di Lara ”Eskisi Gibi Değil” Albüm Lansman konserinin 11 Kasım biletleri passo.com.tr’de satışta!

 

Kapı Açılış: 20.00 

Lara Di Lara: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1. Dönem: ₺198,00

 

Bir yanıt yazın