Erdal Özyağcılar iyi niyetinin kurbanı oldu!

Erdal Özyağcılar iyi niyetinin kurbanı oldu!

Dizilerin ve sinema filmlerinin duayen oyuncuları arasında yer alan Erdal Özyağcılar deyim yerindeyse iyilik yaptı karşılığında kötülük buldu.

 

Başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar geçtiğimiz yıllarda bir mekan çıkışında tanıştığı vale Oktay T.’nin kendisinin ve ailesinin zor durumda olduğunu ifade etmesi üzerine uzun süre Oktay T.’ye her ay yardımda bulundu.

 

Geçtiğimiz aylara kadar yardımları yapmaya devam eden Özyağcılar daha sonra aldığı bir kararla Oktay T.’ye yardımı kesti.  Oktay T. yardımların kesilmesine sinirlenerek önce hakaretlerde ardından da tehditlerde bulunmaya başladı.

 

Oktay T. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’a en son olarak “Ceza-i ehliyetim yok. Ben Hacı Hüsrev’i yakmış adamım. Allah peygamber dinlemem geçmiş olsun” şeklinde bir ses mesajı atması üzerine usta oyuncu konuyu yargıya taşıdı.

 

Erdal Özyağcılar’ın şikayeti üzerine savcılık tarafından ifadesi alınan Oktay T. “Kendisini tanırım, bana yardım amaçlı 4-5 kez para gönderdi. Sonra göndermeyi kesince olayı bilen Ayhan adlı bir arkadaşım Erdal beye küfür etti. Alkolik olduğum için kişilik tedavisi görüyorum. Kendisinden özür diliyorum istiyorsa bugüne kadar gönderdiği parayı iade ederim” diyerek kendisini savunduğu öğrenildi.

 

Oktay T. Hakkında yağmaya teşebbüs ve tehdit suçundan dava açılmasına karar verilirken Oktay T.’nin önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağı öğrenildi.

 

Bir yanıt yazın