Kutsal’dan kadına şiddete dikkat çeken şarkı

Kutsal'da aile içi şiddete dikkat çeken şarkı...

Müzik hayatına Amerika’da devam eden ve burada albüm çıkararak aktif müzik hayatına devam eden tek Türk sanatçısı olan Kutsal8 Mart 2020 ’de çıkardığı “BIRAK KIRILSINLAR” isimli yeni teklisinde, aile içi şiddete dikkat çekti. . Kutsal’ın ilk albümünde rock versiyonunun yer aldığı bu bestesinin, özellikle ülkemizde kadına yönelik şiddettin artmasına dikkat çekmek için akustik versiyonunu yayınladı.

Söz ve bestesi Kutsal’a ait olan Bırak Kırılsınlar adlı şarkının aranjesi ise Türkiye ‘nin en iyi Rock aranjörü ve gitaristlerinden Serdar Öztop imzası taşıyor…Single’ın masteringi ise, Grammy Ödüllü ses mühendisi EvrenGöknar tarafından gerçekleştirildi.

Albümün klip çekimini Kutsal Los Angeles’da bir ev ortamında çekilirken Bırak Kırılsınlar’ın klibi, Mart ayında, İstanbul’da Galatasaray Üniversitesi’nde gerçekleştirilen, kadın temalı Shenema Kısa Film festivalinde gösterilmiştir. Video klipte; kadın haklarını temsil eden semboller, sloganlar ve dünyanın pek çok ülkesinde gerçekleştirilen kadın eylemlerine yer verilmiştir…

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın