Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölümüyle Pazartesi izleyicisiyle buluşacak

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. bölümüyle Pazartesi izleyicisiyle buluşacak

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin on altıncı bölümü, 11 Mart Pazartesi saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16.bölümünde neler olacak

Bu hafta Selahaddin, Avram’ın Yahudi büyükleriyle gerçekleştirdiği toplantıyı basarak Kutsal Ahit Sandığını ele geçirir. Ancak Sultan Nureddin’in İsmet Hatun’la evleneceğini duyurması Böri obasında büyük bir şaşkınlık yaratır.

Kutsal Ahit Sandığını ele geçiren Selahaddin, karşısına çıkan Gregor ile zorlu bir mücadeleye girer. Ancak zekası ve cesareti sayesinde düşmanlarını atlatmayı başarır ve sandığı güvenli bir yere yerleştirir.

Avram, Selahaddin’in Kutsal Ahit Sandığını ele geçirmesiyle telaşa kapılır ve obasını ablukaya alır. Selahaddin, sandığı güvene almak için cesur bir karar alarak Şam sarayına, Sultan Nureddin’e emanet eder.

Ancak beklenmedik bir olay meydana gelir ve Avram’ın sinsice kurduğu plan devreye girer. Sultan Nureddin, önemli bir görev için Medine’ye doğru yola çıkar ve obada boşluk oluşur. Mevdud, Sultan Nureddin’in yokluğunda sandığı haçlılara teslim etmek ister.

Selahaddin, sandığı korurken obasını haçlıların tehditlerine karşı savunmaya çalışırken, Sultan Nureddin Medine’ye doğru çıktığı yolculukta beklenmedik tehlikelerle karşılaşır mı, merak konusu olacak.

Bir yanıt yazın