DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

Küçükçekmece Belediyesi’nden Afet Bölgesine Yardım Kampanyası
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Küçükçekmece Belediyesi’nden Afet Bölgesine Yardım Kampanyası

Küçükçekmece Belediyesi’nden Afet Bölgesine Yardım Kampanyası

ABONE OL
6 Şubat 2023 20:20
Küçükçekmece Belediyesi’nden Afet Bölgesine Yardım Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere yaklaşık 10 ilimizde depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Düzenlenen kampanya ile afet bölgesine gidecek olan yardım tırı için vatandaşlara destek çağrısında bulunan Küçükçekmece Belediyesi, kentin pek çok noktasında yardım toplama merkezleri oluşturdu.

Başkan Kemal Çebi: Depremin yaralarını birlikte saracağız

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ Kahramanmaraş ve çevre illerde hissedilen depremde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Depremin yaralarını birlikte saracağımıza inanıyorum. Kent sakinlerimizden sağlık önlemleri gereği, yeni temiz ve kullanılmamış ihtiyaç malzemelerini belirlediğimiz noktalara teslim etmelerini rica ediyorum” diye konuştu.

İhtiyaç listesi oluşturuldu

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında oluşturulan ihtiyaç listesinde; battaniye, uyku tulumu, ısıtıcı, tüplü soba, toplu kuru gıda, hijyen malzemesi, çocuk bezi, bebek maması, kullanılmamış kışlık giyim malzemesi, nevresim takımı, kadın pedi, yastık, temiz bebek kıyafeti, atkı, bere, eldiven, çorap, cep telefonu ve şarj aleti gibi malzemelere yer verildi.

Afet bölgesine destekte bulunmak isteyen Küçükçekmeceliler, yardım malzemelerini Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası, Kadın Eşitlik Merkezi, Gündüz Çocuk Bakımevleri, Bilgi Evleri, Çocuk Üniversitesi, Küçükçekmece Kütüphaneleri ve  Atakent, Cennet ile Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezleri’ne teslim edebilirler. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi 444 4 360 numaralı telefondan edinilebilir.

#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.