DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kuba Dragos’ta Tuğba Özay gözlere ve kulaklara hitap etti

Kuba Dragos’ta Tuğba Özay gözlere ve kulaklara hitap etti

ABONE OL
14 Şubat 2022 13:08
Kuba Dragos’ta Tuğba Özay gözlere ve kulaklara hitap etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından biri olan ver her hafta birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayan Kuba Dragos’ta geçtiğimiz günlerde Tuğba Özay sahne aldı.

Program öncesinde basın mensupları ünlü sanatçı Tuğba Özay’ın yeni yaşını kutlarken Tuğba Özay program öncesi yaptığı kısa açıklamada “Çok heyecanlı ve çok mutluyum. Yeni yaşımı sahnede misafirlerimizle birlikte kutlamanın verdiği bir heyecan bu. Bu gece için İstanbul’un dışından bir çok dostum ve arkadaşımla birlikte hayranlarımda benimle birlikte yeni yaşımı kutlamak ve beni desteklemek için Kuba Dragos’a gelmişler. Ve bunların hiç birisinden haberdar değildim. Sahneye çıkmama az bir zaman kala bunları öğrenince heyecanım daha da arttı. Tüm bunların yanında son dönemlerin en gözde eğlence mekanları arasına girmeyi başarmış olan Kuba Dragos’ta sahne almanın heyecanını da ekleyince artık söylenecek söz kalmıyor. Ekibim ve arkadaşlarım yaş günümde sahne alacağımı söylediklerinde kendilerine yaş günümde sahne mi olur demiştim?. Ama tabi ki onların planları başkaymış ve son dakikada bunu öğrendim.” diyerek duygularını dile getirdi.

Tuğba Özay yaklaşık 2,5 saat sahnede kalırken ünlü sanatçının şarkılarına kendisini izlemeye gelen konukları eşlik ederken Kuba Dragos sahnesinde unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Program sonrasında Kuba Dragos sahnesi işletmecisi Nejat Alır “Anadolu yakasında ünlü sanatçılara sahne aldırmanın zor olacağını bana söylediklerinde,  bende dostlarıma ben sadece Anadolu yakasının değil İstanbul genelinin en gözde eğlence mekanlarından biri olmayı hedeflediğimi ve her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayacağımı söylediğimde bazı dostlarım dudak bükmüşlerdi. Açıldığımız ilk günden beri Türkiye’nin büyük sanatçılarını ağırlamaya başladık ve bu gece de Tuğba Özay tekrar bizlerle beraber oldu” dedi.

GECEDEN KARELER

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.