Kolpa “Ya Kal Ya Git” ile zirveyi zorluyor

Kolpa “Ya Kal Ya Git” ile zirveyi zorluyor

Türkiye’nin sevilen pop-rock gruplarını başında gelen Kolpa, söz ve müziği Barış Yurtçu’ya mix&mastering işlemleri Özgür Yurtoğlu tarafından gerçekleştirilen “Ya Kal Ya Git” adlı şarkılarını hayranları ve müzikseverlerle buluşturdu.

 

“Ya Kal Ya Git” adlı şarkıları klasik olarak Kolpa grubunun özgün tarzını müzikseverlere sunarken Kolpa bu şarkıları ile dinleyicisine içsel çatışmaları ve sevdiğiyle yüzleşme cesaretini anlatıyor.

 

“Ya Kal Ya Git” adlı şarkıları için Kolpa’nın solisti ve aynı zamanda şarkının söz ve müziğinin sahibi Barış Yurtcu, “yıllar önce yaşadığım inişli çıkışlı bir ilişki sırasında yazdığım bir şarkı. Eminim ki herkes bir dönem böyle bir deneyim yaşamıştır ve bu şarkıda kendi hayatlarından da bir şeyler bulacaklarını düşünüyorum.”diyerek duygularını dile getirirken bu şarkının klip için Kolpa grubu kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ahmet Yalçın oturmuştu.

 

Kolpa’nın “Ya Kal Ya Git” adını taşıyan bu yeni single’ı, dinleyicilerden büyük ilgi görüyor ve Türk rock müziğine yeni bir soluk getiriyor.

Bir yanıt yazın