Kerem Yeğinboy “Nedensiz Dünya” ile hayalini gerçekleştirdi.

Kerem Yeğinboy ilk albümü ile hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor...

Kerem Yeğinboy “Nedensiz Dünya” ile hayalini gerçekleştirdi.

Kerem Yeğinboy yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonrasında “Nedensiz Dünya” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Müzik dünyasının yeni isimlerinden biri olan Kerem Yeğinboy’un “Nedensiz Dünya” adlı albümünde 10 şarkı bulunmaktadır.

Kerem Yeğinboy yeni şarkılarını belli aralıklarla dijital platformlarda müzikseverlerle buluşturmaya başladı. İlk albümünde Kerem Yeğinboy hayat ve kendisi ile ilgili konuları usta bir dille anlatarak başarılı kalem olduğunu gözler önüne serdi.

Nedensiz Dünya” adlı albümdeki tüm şarkılar Ömer Kapancıoğulları tarafından yapılan düzenlemeler ile hayat buldu.

Genç sanatçı Kerem Yeğinboy müzik eğitimini yıllar boyu yurt dışında yapmış olmanın avantajını kullanarak albümünde bonus olarak İngilizce bir şarkı da seslendirdi.

Kerem Yeğinboy Kimdir?

1991 İzmir, Karşıyaka doğumlu olan Kerem Yeğinboy, müziğe 13 yaşında elektro-gitar çalarak başladı. İlk gitara başladığından beri rock ve metal müziğe ilgi duyuyordu. Gitar çalmaya başladıktan 3 ay sonra kendi metal ve rock bestelerini yapmaya başladı. Lise yıllarında enstürmantel besteler yapan Kerem Yeğinboy üniversite yıllarında Türkçe ve İngilizce söz yazmaya başladı. Üniversite çağlarında rock müziğin yanında folk ve indie müziğe duyduğu ilgi sayesinde akustik ve bas gitar da çalmaya başladı. Kerem Yeğinboy İngiltere’deki lisans ve yüksek lisans eğitiminin ardından yıllardır biriktirdiği parçalarını Türkiye’deki dinleyiciler ile paylaşmak üzere ilk adımını attı.

Bir yanıt yazın