DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1.73304%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Kenan Yılmaz “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Kenan Yılmaz “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Kenan Yılmaz “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
3 Kasım 2020 14:11
Kenan Yılmaz “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kenan Yılmaz sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Başarılı sanatçı Kenan Yılmaz 7 yıl önce yazdığı ve kimseye vermeye kıyamadığı şarkısını büyük bir sabır örneği göstererek dinleyicisine sundu.

Kenan Yılmaz “Sarhoş Balık” adını verdiği ilk solo albümünü 2010 yılında müzikseverlerle buluşturmasının ardından kendisini reklam, film, dizi müzik yapımına yoğunlaştırmıştı. Bu dönemde TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan “Canım Kardeşim” adlı çizgi filmin müzikleri ve bestelediği çocuk şarkılarıyla miniklerin kalplerine taht kurmayı başardı.

“Uyan” adlı çalışmam için gereken tüm evreleri tek başına hallettiğini ifade eden Kenan Yılmaz “son çalışmamda sözden müziğe, şarkının düzenlenmesinden mix ve mastering işlemlerine kadar her şeyi tek başıma nakış işler gibi işledim. “Uyan” adlı şarkım kalp kırıklıkları yaşamış insanların izlerini taşıyor. Şarkımda umutsuzluğa yer olmadığını ve ayağa kalkıp direnin uyanın diyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kenan Yılmaz Kimdir

Kenan Yılmaz 1980 yılında gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak Almanya’da dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duyan Kenan Yılmaz birçok şarkı sözü ve bestesi yapmıştır. Kendisine ait müzik şirketi olan “Kymy Production” adlı müzik şirketi ile birçok başarılı projeye imza atmıştır.

İlk solo albümü olan “Sarhoş Balık” adlı çalışmasını 2010 yılında Seyhan Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluşturan Kenan Yılmaz daha sonra çocuklar için yazdığı şarkı sözleri ve besteleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Söz ve müziği kendisine ait olan “Can” isimli çalışmasında Melihat Gülses  ile yaptığı düetle başarısını perçinledi.

2019 yılında ekranlara gelen “Benimle Söyle” adlı televizyon yarışmasında jüri üyeliği yapan Kenan Yılmaz geçtiğimiz günlerde “Uyan” adını verdiği teklisini müzikseverlerle buluşturdu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.