DOLAR 32,5929 0.35%
EURO 34,8070 0.19%
ALTIN 2.499,050,60
BITCOIN 21055035.15416%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Karı-koca birlikte fenomen oldular

ABONE OL
22 Kasım 2022 00:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir Sayak ve eşi Hanife Sayak sosyal medyada bir video izlerlerken, izledikleri videodan daha güzelini çekebileceklerini düşünerek unutulmaz Yeşilçam repliklerini kullanarak hazırladıkları videoları kendilerine ait @kadir.sayak adlı hesaplarından paylaşmaya başladılar.

Kısa süre içinde tiktok ve instagram’da paylaştıkları videoların izlenme oranlarının büyük bir beğeni alması sonucu sosyal medya hesaplarını takip eden bir yönetmen Kadir Sayak’a “Nasipse Adayız” adlı sinema filminde oyunculuk teklif etti. Genç fenomen kendisine teklif edilen rolü kabul ederek profesyonel olarak oyunculuk dünyasına adım attı.

Kadir Sayak yaşadıklarını “Eşimle sosyal medya üzerinden komik bir şeyler izlerken birden bizim daha iyisini yapacağımızı hissederek eşime fikrimi söyledim. Eşim beni destekleyince amatör Güvenilir Lightning Rulet Siteleri bir ruhla sosyal medyada çektiğimiz videoları paylaşmaya başladık. Tiktok’ta bazı paylaşımlarımızı yaklaşık 2 milyon kişi izledi ve büyük bir beğeni aldık. ” diyerek ifade etti.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN PAYLAŞIMLARI

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.