Kara Ağaç Destanı 23 Şubat’ta TRT1 ekranlarında

Kara Ağaç Destanı 23 Şubat’ta TRT1 ekranlarında

TRT1’in yeni dizisi “Kara Ağaç Destanı”, Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk gibi isimleri bir araya getiriyor.

TRT1 2024 sezonu için planladığı dizilerden ikisinin yayın tarihini duyurdu. Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 27 Şubat Salı günü ekranlara geleceğini açıklayan TRT, Kapadokya’da çekilen “Kara Ağaç Destanı”nı ise 23 Şubat Cuma günü yayınlamayı planlıyor.

Hasan Kurul’un yapımcılığını üstlendiği “Kara Ağaç Destanı”nın yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren bulunuyor. 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında geçen dizi, Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesindeki terkedilmiş Soğanlı köyünde ve bir kısmı da Nevşehir Ürgüp’te çekiliyor.

Feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesini işleyen “Kara Ağaç Destanı”nda Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk başrolleri paylaşıyor. Dizide ayrıca Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz, Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz ve Alessa Dilara Demircan gibi birçok isim de yer alıyor.

Bir yanıt yazın