Jaylarka ve Kalopsia yeni ortak parçası “YANGIN” ile ortalığı yakıyorlar.

Jaylarka ve Kalopsia yeni ortak parçası “YANGIN” ile ortalığı yakıyorlar.

Rap müziğe başladıklarından itibaren aynı yola baş koyan, son şarkılarıyla da dinleyicilerin gönlünü kazanan bomba ikili; JAYLARKA ve KALOPSIA, yeni ortak parçası “YANGIN” ile ortalığı yakıyorlar.

Şarkının sözü ve müziği kendilerine ait olup kendi kurdukları oluşumları JK-47 etiketiyle Jaylarka’nın Youtube kanalından ayrıca Spotify ve tüm dijital platformlardan ulaşmanız mümkün.

İkili, yeni teklilerini şu sözlerle anlatıyor: “Öncelikle şarkıyı yapmadan önce beat’in bize vermiş olduğu hissiyatı iyice özümsedik. Ardından bize adeta bir “Yangın” havası verdiğini, şarkıyı da daha duygusal bir havada ve bir o kadar da huzur verici şekle getirmemiz gerektiğine kanaat ettik. Sonrasında kaydı alırken de dinleyiciye bulutların üstündeymiş hissini yaşatması için gerekli tınıyı vokallerimizde kullandık. Mix & Mastering işlemlerinde ise aynı şekilde vokali daha yumuşak ve nağmelerin tam sesle çıkması için gerekli düzenlemeleri yaptık. Tüm işlemleri bittikten sonra ise geri dönüş almak için arkadaşlarımıza dinlettiğimizde de şarkıyı çok beğendiklerini ve şarkının rahatlık hissiyatını verdiğini söylediler. Şarkı yayınlandıktan sonra da dinleyiciye vermek istediğimiz amaç buydu. Şarkı, dinleyiciye ulaştığında aynı etkiyi yaratmasını umuyoruz.”

Bir yanıt yazın