Izaka Terrace’da müzik dolu akşamlar

Izaka Terrace, İstanbul mutfağı üzerine kurulu menüsü ile misafirlerini canlı müzikle buluşturuyor. Her Cuma saat 21.30’da farklı isimlerle misafirlerini ağırlayan Izaka Terrace’da gerçekleşen canlı performanslar gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Queto’nun müzikleri ile devam ediyor

Izaka Terrace’da müzik dolu akşamlar

Cezbedici lokasyonu, şık atmosferi, İstanbul lezzetlerini sunan seçkin menüsü ile şehrin popüler adreslerinden biri olana Izaka Terrace, canlı müzik performanslarıyla da gece hayatına yeni bir soluk getiriyor.

Şef Ali Ronay’ın İstanbul’un yemek kültürünün köklerine inen lezzetli menüsü eşliğinde, samimi, sıcak, keyifli bir ortamda müzik dinlemek ve eğlenmek isteyenlerin ilk adresi Izaka Terrace oluyor.

Her Cuma sahnesinde farklı isimleri ağırlayan Izaka Terrace #FeelTheNight konseptiyle 4 Kasım akşamı misafirlerini pop müziğin son dönem sevilen isimlerinden Yansı ile buluşturuyor. 11 ve 25 Kasım akşamı sahne alacak Solanch De La Rosa ise Küba esintilerini yaşatırken,  18 Kasım akşamı sahne alacak A Lo Loco Band ise Latin müziğinin sevilen şarkılarıyla misafirlerine unutulmaz bir eğlence sunuyor.

Her hafta sahnesinde farklı isimleri ağırlayan Izaka Terrace,  restoran, bar ve lounge olarak hizmet veriyor.

Izaka Terrace,  haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlarken, klasik ve imza kokteyllerin servis edildiği bar bölümünde ise DJ Queto’nun canlı performansı, misafirlere keyifli ve eğlenceli saatler yaşatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir