İrem Özen’den yeni tekli “Sahtekar” geldi

İrem Özen’den yeni tekli “Sahtekar” geldi

İrem Özen profesyonel müzik kariyerinde son iki yılda arka arkaya yayınladığı teklilerle müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı.

 

Başarılı genç sanatçı bu kez söz ve müziği kendisine ait düzenlemesini Osman Özen’in yaptığı “Sahtekar” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

 

İrem Özen, yeni teklisini şu sözlerle anlatıyor: “Sahtekar, özellikle flört aşamasında görebileceğimiz bir rolü, karakteri gösteriyor bize. Aslında “Sahtekar”da ele aldığım karakter olmasam dahi zaman içerisinde çok sık böyle görüldüğümü fark ettim. Yani şarkı içinde bolca ironi var benim gözümde diyebiliriz. Hayatım ilerledikçe insanların bizlerle diyalog içerisindeyken kendilerine ayna tuttukları ve onların süzgeçlerinin müsaade ettiği kadar hayatlarına sızdığımızı fark ettim. Yalan yok, aynı zamanda çoğu zaman umursamaz ve bencil de olabiliyorum. Sanırım bu tek çocuk olmanın getirdiği bir özellik. Yani hiç hak vermiyor da değilim. Yine de dediğim gibi: “Sahtekar” bolca ironi ve mübalağa ile dolu. Zaten şarkı boyunca da bu muzipçe havayı fazlasıyla hissedebilirsiniz. Sonuç olarak hem bana biraz ayna tutsun hem de biraz duyduklarıma karşılık olsun ama ne olsun derken çıktı bu şarkı piyanomun başında.”

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın