İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteri, Aleyna Çakır mı!

Yılmaz Erdoğan, Aleyna Çakır'ın hayatını mı ele alıyor?

İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteri, Aleyna Çakır mı!

Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakteri ile biranda Türkiye’nin gündemine oturan İnci Taneleri dizisi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Dizideki Dilber karakterinin intihar ettiği öne sürülen pavyonlarda konsomatrislik yapan Aleyna Çakır’dan esinlenerek yapıldığı öne sürüldü.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre İnci Taneleri dizisindeki ” Dilber ” Aleyna Çakır mı! Türkiye’nin gündemine oturan pavyonda çalışan bir kadının hikâyesini anlatan dizideki baş karakterinin geçtimiz yıllarda intihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın hayatından esinlenerek senaryosunun yazıldığı iddia edildi. RTÜK’e şikayetlerin oluşturulduğu ve yayından kaldırılması için başvuruların yapıldığı dizinin ilk bölümünü izleyen Çakır’ın yakın arkadaşları bu dizi ” Aleyna Çakır’ı anlatıyor” dediler. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı dizinin ilerleyen bölümlerinde Çakır’la ilgili neler olacak büyük merak konusu oldu.

 

Aleyna Çakır kimdir!

Aleyna Çakır defalarca Ümitcan Uygun’un şiddetine ve tehditlerine maruz kalmış, söylenenlere göre genç kız silahla ve bıçakla da tehdit edilmişti. Sosyal medyada yayınlanan şiddet görüntülerinin ardından Aleyna Çakır, Ümitcan Uygun’u şikayet etmiş ve koruma talebinde bulunmuştu.

Asıl ismi Sema Esen olan Aleyna Çakır, 1999 yılında dünyaya gelmiştir. 3 Haziran 2020 tarihinde intihar ederek hayata gözlerini yummuştur. Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki sevgilisyle yaşadıkları evde bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar etmiş şekilde ölü bulunmuştur.

Bir yanıt yazın