DOLAR 32,5801 0.31%
EURO 34,8273 0.21%
ALTIN 2.502,190,73
BITCOIN 20928741.52439%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

İnan, yeni teklisi “Fotoğraflar”ı müzikseverlerle buluşturdu

İnan, yeni teklisi “Fotoğraflar”ı müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
25 Temmuz 2021 12:43
İnan, yeni teklisi “Fotoğraflar”ı müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Leyla Yakar Bizi’  ve  ‘Ona Aldığın Çiçekler Solsun’u teklileri sonrası İnan sürpriz yaparak ‘Fotoğraflar’ isimli en yenisini Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayımladı.

Taze yayınlanan şarkısı ile İnan günümüz müzik sahnesinin en dikkat çeken genç yeteneklerinden. Her yayınıyla yeni ufuklara yelken açan İnan sözü ve müziği kendisine ait Fotoğraflar’ın düzenlemesini daha önceki şarkılarında çalıştığı Dora Durak‘a emanet etti.

Fotoğraflar; klasik ve akustik gitar ve çellonun ön planda olduğu sade aranjmanıyla birini kaybetmenin en katıksız ve çarpıcı halini anlatıyor. Peş peşe  teklilerini sessiz sedasız yakın bir şekilde yayımlayarak farklı müzikleri tüketen kitlenen yörüngesine giren İnan, yazın sonunda yüksek ritimli şarkısı ile yolculuğuna devam edecek.

Şarkının müzikal dünyası, karamsar, hayal kırıklığı, geçmişten beklentiyi anlatsa da sakin ritimsel ve melodik yapısına eşlik eden İnan’ın vokali ile dinamik bir parçaya dönüşüyor.

İnan Kırdemir kimdir?

 

İnan (Kırdemir), 12 Ekim 1991 yılında Almanya’nın Frankfurt şehrinde dünyaya geldi. Müziğe 11 yaşında keman çalarak ve çeşitli Klasik Batı müziği korolarında şarkı söyleyerek başladı. Çocukluğundan bu yana günlük tutar gibi şarkı yazıyor. Görsel sanatla, iletişimle ve müzikle bu kadar ilgili olması eğitim hayatına da etki etti İnan’ın. Çok yönlü kişiliğini ve yeteneklerini farklı dallarda aldığı eğitimle profesyonel hayatına uyarlayan İnan Liverpool Üniversitesi’nde medya ve iletişim okudu. Sanat Yönetimi yüksek lisansını ‘özgürlük laboratuvarı’ dediği Central Saint Martins’de yaptı. Kendini bildi bileli yazıyor. Şarkı, şiir, deneme yazıları, öyküler ve moda sahnesinden hikayeler… Görsel anlatımla da arası iyi. Kalem tutmadığı zamanlarda kreatif danışmanlık yapıyor. Vogue Türkiye’nin Londra merkezli editörü olarak yıllardır global moda sahnesinden bildirdi ve medya sektöründe başarılı işlere imza attı. Şimdi L’Officiel’de yayın ve moda direktörü olarak  yolculuğuna devam ediyor.

Fotoğraflar

Senden kalan fotoğraflar yeter mi?
Yeter mi bu dünyada kalmaya?
Bi’ uyuyup uyansak geçer mi?
Alışır mı dualar isyana?

Ne yaparım ne yaparım gelmezsen rüyalarıma
Ne yaparım ne yaparım girmezsen rüyalarıma

Ya sesini unutursam
Ya kokunu duymazsam
Gider aklım başımdan
Kaçar aklım başımdan

Yol olurum, göç olurum kalmazsan yarınlarımda
Suç olurum, hiç olurum durmazsan yanı başımda

Ya kokunu unutursam
Ya sesini duymazsam
Gider aklım başımdan
Aşıp geçerim zamandan

Söz & Müzik / Lyrics & Music: İnan Kırdemir
Düzenleme / Arrangement: Dora Durak
Klasik & Akustik Gitar / Classic & Acoustic Guitar: Cem Şengül
Çello / Cello: Şenol Arkun
Perküsyon / Percussion: Dora Durak
Mix & Mastering: Akın Erdem Kadız
Tonmaister: Emir Akbulut
Stüdyo / Studio: Studio Lonca, Arka Bahçe
Kapak fotoğrafı / Single cover: Emre Ünal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.