İlker Uzunalan “Fotoğrafçı anı yakalayıp ölümsüzleştirendir”

İlker Uzunalan “Fotoğrafçı anı yakalayıp ölümsüzleştirendir”

Başarılı fotoğrafları ile ödüller kazanan profesyonel sahne ve moda fotoğrafçısı İlker Uzunalan başarısını Elçin Salgun, Haldun Dormen, Müjdat Gezen, Coşkun Sabah gibi birbirinden ünlü isimlerle çalışarak perçinlemişti.

İlker Uzunalan profesyonel fotoğraf sanatçısı olarak gösterdiği bu başarısının ardından çektiği birbirinden başarılı kliple kendisini yönetmen olarak kabul ettirerek başka bir başarıya daha imza atmayı başardı.

İlker Uzunalan “Fotoğraf makinası benim gözlüğüm gibidir. Normal hayatta kimin ne giydiğini, yaptığını önemsemem ama fotoğraf makinam elimde iken sanki gözlüğünü takmış ve her şeyi göremeye başlıyorum ve gözümde bu kombinle nerede, nasıl çekimlerle anı mükemmelleştiririm diye düşünmeye başlarım” diyerek fotoğraf makinasının hayatına kattığı anlamı ifade etti.

İlker Uzunalan, “Mutluluğun fotoğrafını da makineyle değil, gözlerimizle çektiğimiz, zihnimizde canlanan anların fotoğraf kareleri vardır, bana gerek yok, gerçek mutluluğun fotoğrafları onlar aslında” vurgusunu yaptı.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın