DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İlhamı miniklerden, güzelliği kumaşından:  Lally Things ikonik pareoları
  • Magazin Name
  • Genel
  • İlhamı miniklerden, güzelliği kumaşından: Lally Things ikonik pareoları

İlhamı miniklerden, güzelliği kumaşından: Lally Things ikonik pareoları

ABONE OL
8 Temmuz 2021 14:08
İlhamı miniklerden, güzelliği kumaşından:  Lally Things ikonik pareoları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lally à la Plage yaz koleksiyonu, hem miniklerimizin neşesini yansıtıyor hem de bebeği için en sağlıklısını seçmek isteyen anneleri gülümsetiyor. Koleksiyonda yer alan rengarenk ikonik pareolar Fransızcada “ince örtü” anlamına gelen vual kumaşlarla hazırlanıyor. %100 pamuktan üretilen bu kumaşlar hafif dokusu ve rahatlığıyla benzerlerinden ilk bakışta ayrılıyor. Hızlı kuruma özelliği sayesinde, miniklerimiz sıcak havalarda, plajda ve sokakta özgürce hareket ederken günü rahatlıkla geçirmelerini sağlıyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Lally Things ikonik pareoların mint, beyaz, pembe, lila ve sarı olarak 5 rengi ve 1-6 yaş aralığında bedenleri bulunuyor. Renkli püskülleri eğlenceli bir görünüm sağlıyor. İkonik pareolar geniş bedeni ile bir sonraki seneye de rahatça giyilebiliyor. Bu eğlenceli tasarımın göğüs kısmındaki Lally kanatlarının pareoyu üstünde taşıyan miniğe şans getirdiği söyleniyor.

Miniklere sürdürülebilir bir dünya bırakabilmek amacıyla her bir pareonun ambalajı geri dönüştürülebilir malzemelerle hazırlanıyor. Bebeklere uygun üst düzey hijyen koşullarına uygun olarak üretilip paketlenen pareolar, 30 derecede yıkanabiliyor.

Lally Things Hakkında

Lally Things ile üretken iki girişimci anne olarak yola çıktığımız günden beri anne ve bebeklerin güvenerek kullanacağı tasarımlara ve ürünlere yöneldik. Önceliğimiz her zaman kadınlarla çalışmak, birlikte üretmek ve yaratıcı kalmak. Bu bizim için ne kadar önemliyse ürünlerimizin fonksiyonel ve eğlenceli ama her zaman sağlıklı olması o kadar önemli. Lally ürünleri arasında bebek giyim, hastane setleri, 1-6 yaş kapsül koleksiyonlar; ikonik pareolar, unisex tulum, harem pantolon, etek, gömlek elbise ve oversize t-shirt gibi ürünler yer almakta. Online mağaza ve farklı e-ticaret sitelerinde markamızı bulmanız mümkün. Daha fazla bilgi ve toptan alımlar için info@lallythings.com dan bize ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.