DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257774-0.97954%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İdo Acıoğlu “Hadi Gel Sevgilim” ile rekor kırdı

İdo Acıoğlu “Hadi Gel Sevgilim” ile rekor kırdı

ABONE OL
13 Mart 2022 20:20
İdo Acıoğlu “Hadi Gel Sevgilim” ile rekor kırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı sanatçı İdo Acıoğlu geçtiğimiz günlerde çıkardığı “Hadi Gel Sevgilim” adlı şarkısı ile ciddi bir rekora imza attı. İdo Acıoğlu’nun “Hadi Gel Sevgilim” adlı şarkısı dijital platformlarda 3 gün içinde 10 milyondan fazla izlendi.

İdo Acıoğlu’nun seslendirdiği “Hadi Gel Sevgilim” adlı single çalışmasında söz ve müzik Coşkun Altıncı ve Serdar Erken ikilisi tarafından yapılırken şarkının aranjörlüğünü de Gökhan Erken üstlendi. Genç sanatçı İdo Acıoğlu bu şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Serdar Erken oturdu.

İdo Acıoğlu yeni şarkısı için düzenlediği basın lansmanında şarkısını tanıtırken ünlü sanatçıyı bu gecesinde sanatçı dostları ve hayranları yalnız bırakmadılar.

Lansman gecesinde kısa bir açıklamada bulunan İdo Acıoğlu “Şarkım 3 günde 10 milyonu geçti. Hızla yükseliyor. Fenomen dostlarım çok destek oldular. Çoğu sanatçı yeni şarkısını tanıtmaları için onlara ciddi rakamlar ödüyorlar ama bana gönülden destek verdiler. İyi dost biriktirmenin önemini bir kez daha anladım” dedi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.