DOLAR 32,4245 0.02%
EURO 34,4526 -0.16%
ALTIN 2.482,950,00
BITCOIN 2062275-2.98483%
İstanbul
21°

AÇIK

04:44

SABAHA KALAN SÜRE

İbrahim Murat Gündüz Ünlülerin Mekanı Mumlu Meyhane deydi

İbrahim Murat Gündüz Ünlülerin Mekanı Mumlu Meyhane deydi

Adanalı girişimci ve tanınmış iş insanı İbrahim Murat Gündüz dostlukları ile isim yapmıştır.

ABONE OL
21 Ocak 2023 23:56
İbrahim Murat Gündüz Ünlülerin Mekanı Mumlu Meyhane deydi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dostluğa önem verdiği herkesce bilinen İbrahim Murat Gündüz’ün her sektörde olduğu gibi eğlence sektöründe de dostlukları var.

İbrahim Murat Gündüz geçtiğimiz haftalarda İzmir’deydi ve İzmir’de gece hayatının istisnasız en iyi işletmecileri Erhan Plana ile Adnan Çetinbilek’in misafiri oldu.

Genç dostlarının başarılarından övgü ile bahseden İbrahim Murat Gündüz, İzmir gece hayatının seyrine yön veren Erhan ve Adnan kardeşlerimi kutluyorum. Bu genç yaşlarında gerçekten çok büyük bir başarıya imza attılar, Mumlu meyhane ve Bunny Türkiye’nin en iyi sanatçılarına her hafta sahne veriyor.

Şubat ayında sırası ile

1 Şubat Sakiler, 3 Şubat Cem Belevi ,

4 Şubat Bilal Sonses, 10 Şubat Hüsnü Şenlendirici, 11 Şubat Gökhan Tepe-Ayla Çelik, 14 Şubat sevgililer gününde sevgililer gününün vazgeçilmez ismi Hakan Altun, 18-19 şubat Ayta Sözeri , 24 Şubat Aslızen , 25 Şubat Ebru Yaşar gibi birbirinden kıymetli sanatçılara evsahipliği yapacak olan Mumlu Meyhane İzmir için gerçekten büyük bir şans.

Erhan ve Adnan kardeşlerim İstanbul eğlence mekanlarını aratmayan ve hatta onlardan çok daha kaliteli olan Mumlu Meyhane’yi gerçekten çok iyi işletiyorlar. Yaşlarından çok daha büyük bir işi başaran Erhan ve Adnan kardeşlerimi kutluyorum dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.