DOLAR 32,4982 0.25%
EURO 34,6089 0.29%
ALTIN 2.481,15-0,07
BITCOIN 2034784-5.29923%
İstanbul
22°

AÇIK

19:52

AKŞAMA KALAN SÜRE

Hero Baby ailesi ile yılbaşı keyfi

Hero Baby ailesi ile yılbaşı keyfi

ABONE OL
27 Aralık 2021 13:33
Hero Baby ailesi ile yılbaşı keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bebekler Tahıllı Kaşık Mamalarla Uyusun Da Büyüsün…

Hero Baby tahıllı kaşık mamalar, içeriğindeki 8 farklı tahıl ve birbirinden lezzetli meyveleri ile vitamin ve mineral ilaveli bir ek gıda olarak bebeklerin dengeli beslenmesine destek oluyor. Kahvaltılarda, öğün olarak, uykudan önce ya da günün herhangi bir saatinde tercih edilen tahıllı ek gıdalar ile bebekleri sağlıkla besliyor, içinde bulunan tahıllar sayesinde sindirim sistemini destekliyor.

Sebzeleri Sevdiren Lezzet: İlikli Kemik Sulu Kavanoz Mamaları!

Doğadan ilham alan Hero Baby, bebeklerin kış aylarında sağlık bir şekilde beslenmesi için mevsim sebzelerini harmanladığı ilikli kemik sulu kavanoz mamalarını bebekler için özenle hazırlıyor. Bu dönemde bebeklerin beslenme rutinine eşlik eden ilikli kemik suyu, buharda pişirilmiş patates, kabak ve kereviz gibi sebzeler, Hero Baby’nin besleyici serisinde ön plana çıkan besin kaynakları olarak dikkat çekiyor.

Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, Yılbaşında da Bebeklere Lezzetli Ve Besleyici Bir Alternatif Oluyor…

Ek gıdaya geçiş döneminin vazgeçilmezi, Türkiye’nin ilk ve tek sütte eriyen organik bebek bisküvisi Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, bebeklerin yılbaşını keyifli geçirmesini sağlıyor. Günün her anında keyifle ve kolaylıkla tüketilebilen Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, gün içerisinde bebeğine, lezzetli ve organik bir atıştırmalık sunmak isteyen annelerin kurtarıcısı oluyor. Sütte hızlı ve kolay eriyebilen Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, ek gıdaya geçiş yolculuğunda bebeklerin ihtiyaç duyduğu 12 vitamin ve 7 minerali de içeriğinde bulunduruyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.