Her Mevsim Giyebileceğiniz 7 Sneaker Modeli

Sneaker seçerken rahatlığı, tabanı, rengi, yüksekliği gibi birçok özelliğine dikkat etmek, ayrıntılı değerlendirme yapmak gerekiyor. Ayrıca bazı sneakerlar var ki, hava ısınınca ya da tam tersi soğuyunca rafa kaldırmak gerekiyor.

Her Mevsim Giyebileceğiniz 7 Sneaker Modeli

Her mevsime ayrı sneaker seçmek yerine hava soğuk da olsa, sıcak da olsa giyebileceğin bir sneaker modeli olsa nasıl olur? Wunder’da bu sneaker modellerinden bolca var!

  1. Nike Wildhorse 7 ‘Magic Amber’: Kadın sneaker modelleri arasında şıklık ve sportiflik dengesini sağlamayı başarıyla sağlayan Nike’ın bu modeli özellikle göze çarpıyor. Koşu ayakkabısı arıyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Magic Amber, Nike’ın oldukça konuşulan React taban teknolojisine de sahip. Yağmurlu havalarda tercih etmekten kaçınmanız gereken bir model olsa da, konforuyla sizi her türlü kullanım için cezbediyor. Kısa bilekli olan ve kumaş astara sahip bu modele, buraya tıklayarak Wunder’dan ulaşabilirsin. Üstelik şu anda indirimde!
  2. Nike Air Max 1 x CLOT ‘Kiss of Death: Nike sneaker denilince herkesin bildiği sneaker modellerinden Air Max’ ailesinden olan ‘Kiss of Death’, ilk defa 2006 yılında karşımıza çıkmış ve çıktığı andan itibaren oldukça ses getirmiş. Unisex olan bu model, yastıklı ayak bileği ve kauçuk taban özelliğiyle konfor vaat ediyor. Farklı ve kendine has görünümüyle öne çıkan bu modeli Wunder üzerinden satın almak için hemen tıklayın.
  3. Nike Air Force 1 ‘07 ‘Craft White’: Sneaker denilince herkesin olmazsa olmazı olan beyaz sneakerlar arasından Nike Air Force modelleri sneaker dünyasında artık bir kült haline gelmiş ve unisex beyaz sneaker arayanların ilk tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Belirgin dikiş çizgileri ve topuk noktasındaki süet detayıyla Air Force ailesinin diğer üyelerinden ayrılıyor. Kısa bilekli olması ve Air Force’ların vazgeçilmezi ‘Air’ tabanıyla her türlü kombinin altına uyum sağlayan bu modeli de tabii ki Wunder’dan satın alabilirsin!
  4. Reebok Club C Revenge: Club C modelleri sneaker severler arasında bir efsaneye dönüşmüş ve seriye ne zaman yeni bir model eklese ses getiren Reebok, C Revenge modelinin renklerini güncelleyerek yeniden sneaker dünyasıyla buluşturdu. Tenis severler arasında özellikle sevilen bu model, deri tabanıyla şık bir görünüm sunuyor. Unisex olan bu modele ve diğer Club C modellerini Wunder’da bulabilirsiniz. Ayakkabıya ulaşmak için buraya tıklayabilirsin.
  5. Puma Mirage Mox: Çoğunlukla vintage severlerin tercih ettiği bu sneaker modelinde Puma, 40 yıl önce ürettiği snekarlardan esinlenmiş. Canlı renklerle sarmalanmış ve sneakerda, ayakkabı ağırlığının hissedilmemesi için EVA taban teknolojisi kullanılmış, bu teknolojiyle ‘tüy gibi hafif bir taban’ vaat ediyorlar. Modeli incelemek ve yabanı deneyimlemek istersen Wunder’da bu model de var!
  6. Air Jordan 1 High Retro OG ‘Prototype’: Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan ‘Prototype’, renkleri ve Air Jordan logosunun konumuyla kendini hemen belli ediyor. Jordan markası tarafından çıkarılan tüm ayakkabılar satışa sunulduğu andan itibaren en sevilen sneaker modellerine aday gösteriliyor. Erkek sneaker arayışındaysanız mutlaka incelemeniz gereken bu model, Air modellerinde olduğu gibi ‘Air’ taban teknolojisine sahip. Wunder’da erkek sneaker modelleri kategorisinde High Retro OG ‘Prototype’ dahil bütün Air Jordan modellerine ulaşabilirsin. Buraya tıklaman yeterli.
  7. adidas ZX 8000 ‘Crystal White’: adidas’ın tüm dünyadan kültürel parçaları bir araya getirmeyi hedeflediği A-ZX serisinin çok satanlarından olan ‘Crystal White’, geçmişte üretilen koşu ayakkabılarından esinlenilerek üretilmiş. Retro severlerin seveceği ayakkabı, sonbahar renkleriyle satışa sunulmuş. Torsion taban teknolojisiyle de konfor garantisi veriyor. Bu model ve diğer ZX modelleri de tabii ki yine Wunder’da!

Bir yanıt yazın