DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1.73304%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Begüm Tarako “İrin” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Begüm Tarako “İrin” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu

Begüm Tarako “İrin” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu

ABONE OL
25 Ekim 2021 00:28
Begüm Tarako “İrin” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2012 yılında yaptığı ve şarkılarında farklı tarzlar ve disiplinlerden beslenen müzikal yolculuğuna başlayan Begüm Tarako ilk solo albümü “Aklımın Oyunları” ile müzikseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Ardından 2015 yılında yine farklı müzik sanatlarını bir araya getiren Begüm Tarako ikinci albümü “7”’yi müzikseverlerle buluşturmuştu.

Begüm Tarako bu kez de 2017 yılında ilk tekli çalışması olan “Alaca” adlı adlı çalışmasının ardından bir yıl sonra da “Dem” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturduktan sonra “İrin “adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Begüm Tarako bu çalışmasında içsel hikayeler seslendirdi.

Kendine has müzisyen Burak Irmak düzenlemesi ve prodüktörlüğünde kaydedilen ”İrin”, Ferman Akgül’ün güçlü vokalleriyle desteklendi.

Miks ve Masteringi Feryin Kaya’ya ait olan parçanın kapak çalışması ise ressam Ömer İlksen Akçıl’ın eseri.

”5 yıl önce Tarlabaşı’ndaki otobüs durağına doğru yürürken koca bir şantiyeye dönüşen şehrin en yoğun dönüştürülen bölgesinde; yukarıdan taşların düşmemesi için bir tenteyi, derme çatma tutmaya çalışan demirlerin altındaki sarı küçük tabela dışında, bir durak olduğu asla anlaşılmayan noktaya geldiğimde; yerde sırtı yola dönük yatan birini gördüm, hareketsiz… ve yardım elini uzatmama engel olan sesimi duydum. Her birimiz böyle oldukça, tan yerine doğan güneş her geçen gün biraz daha acı verecek gibi görünüyor insanlığa. Seçim bizim.” Diyen ‘Begüm Tarako’ ve ”İrin”i o anın verdiği yoğun sorgulama hissiyle yazdığını dile getiriyor.

‘Begüm Tarako’nun güçlü elektronik dokularla derin ve vurucu vokalleri birleştirdiği yeni şarkısı ”İrin” Akustikhane Records etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.