Hazal Kaya’dan anlamlı cevap

Hazal Kaya verdiği cevapla Twitter'da gündem oldu...

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında ilk çocuğu Fikret Ali’yi dünyaya getiren ve ülkemizde yaşanan pandemi döneminde devamlı olarak sosyal medyada canlı yayınlar ve paylaşımlar yapan başarılı oyuncu Hazal Kaya dün Instagram üzerinden yapılan bir canlı yayına konuk olarak takipçilerinin sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı.

ÇOCUĞUNUZUN LGBT OLDUĞUNU FARK ETSENİZ TAVRINIZ NE OLURDU?

Canlı yayında ünlü sanatçı Hazal Kaya’nın bir takipçisi “ Çocuğunuzun LGBT olduğunu fark etseniz nasıl bir tavır sergilerdiniz?” sorusuna verdiği cevapla bu kez de sosyal paylaşım sitesi Twitter’da gündem oldu.

Takipçisinin sorusuna cevap veren Hazal Kaya “Çocuğumun LGBT olması beni hiç ilgilendirmez. Böyle bir şey olsa farklı bir tavır sergilemem. Onu yönlendirmeye hiç kalkışmam. Sadece bu girdiği yolda ona sadece yol arkadaşı olur ve çocuğuma tepki göstermezdim. Ben onu karşılıksız seviyorum ve saygı duyuyorum. Bir anne olarak ona ihtiyacı olan her şeyi vermekle yükümlüyüm” diyerek yanıtladı.

TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU

Hazal Kaya’nın verdiği bu cevap bir diğer sosyal paylaşım sitesi Twitter’da trend topic olurken birçok Twitter kullanıcısı Hazal Kaya’yı verdiği bu cevaptan dolayı tebrik ederken “Hazal Kaya” etiketi altında binlerce paylaşım yapıldı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın