DOLAR 32,3489 0.27%
EURO 35,1604 0.04%
ALTIN 2.308,681,38
BITCOIN 22908352.6994%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Hatice Şehnaz Baykal’ın çini sergilerine yoğun ilgi devam ediyor

Hatice Şehnaz Baykal’ın çini sergilerine yoğun ilgi devam ediyor

ABONE OL
13 Mart 2022 21:40
Hatice Şehnaz Baykal’ın çini sergilerine yoğun ilgi devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatice Şehnaz Baykal “Hiç” adını verdiği 13.kişisel sergisini Bursa’da açtıktan sonra “Hiç 2” adını verdiği kişisel sergisini de Gaziantep’te açtı.

Hatice Şehnaz Baykal’ın birbirinden değerli çini eserlerinden oluşan “Hiç 2” adlı sergisine yoğun ilgi oldu. Türkiye’nin önemli çini sanatçılarından biri olan Hatice Şehnaz Baykal’ın sergisinin açılışına Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Rıdvan Fadıloğlu, Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem müdürü Nilgün Gören, Doç. Dr. Gülçin Elboğa, Doç. Dr. Umut Elboğa, Prof. Dr. Kamile Erciyaz, Dr. Ali Fuat Erciyaz, Gaziantep Üniversitesi Spor Yöneticisi Adem Demirezer, Mehtap Yılmaz Gazeteci-Yazar ve Eczacı Özlem Canözer ve Gaziantepli sanatseverler katıldılar.

Sergi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatice Şehnaz Baykal “ Gaziantep’te 1 hafta açık kalan sergime yoğun ilgi oldu. Bu ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Şimdi burada öğrencilerimle birlikte bir sergi daha açmayı düşünüyorum. Öğrencilerimin de bu deneyimi yaşamasını istiyorum” dedi.

Bu arada Hatice Şehnaz Baykal ilerleyen dönemlerde yeni kültür elçileri yetiştirmek için uzun bir süre Gaziantep’te çalışmalarını sürdürme kararı aldığını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.