DOLAR 28,9843 0.22%
EURO 31,2896 0.05%
ALTIN 1.891,450,26
BITCOIN 1252881-0,60%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
Hatice Akgün, pastacılık eğitimi alan kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Hatice Akgün, pastacılık eğitimi alan kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı

Hatice Akgün, pastacılık eğitimi alan kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı

ABONE OL
23 Kasım 2022 10:33
Hatice Akgün, pastacılık eğitimi alan kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ilçedeki sanat merkezlerini ziyaret etti.

Basın Bülteni Paketi

Değirmenpark, Güzelce Sanat Merkezi, Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Hatice Akgün kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı.

Kursiyerlerin öneri ve taleplerini dinledi

Büyükçekmece’de Değirmenpark, Güzelce Sanat Merkezi ve Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri’nde ahşap boyama, iğne oyası, deri keçe, kadın giyim dikiş, kumaş boyama, Meksika nakışı, amigurumi, takı tasarım, tel kırma, kırkyama, su kabağı işlemeciliği, kanaviçe, örgü, aşçı ve pastacı çıraklığı gibi farklı branşlarda eğitim alan kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Büyükçekmece Hatice Akgün, Mutfak Akademisi’nde kursiyerlerle birlikte çikolata ve pasta yaptı.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.