DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2270704-0.66674%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Haribo’dan gülümseten bir reklam kampanyası daha

Haribo’dan gülümseten bir reklam kampanyası daha

ABONE OL
28 Nisan 2021 02:44
Haribo’dan gülümseten bir reklam kampanyası daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuk ya da büyük herkesi mutlu eden HARIBO, 2018 yılında yayınlanan Bronz Effie ödüllü “Çocuksu Mutluluk” reklam filmi serisinin üçüncü filmini yayınladı. “Hepinizi ananas gibi görüyorum” gibi replikleriyle akıllarda iz bırakan Altın Ayıcık ve sert bir rock grubunu yumuşacık hale sokan HARIBO Chamallows’tan sonra serinin üçüncü büyük reklam filmi, bu kez favori lezzetlerin buluştuğu HARIBO Starmix için çekildi.

Kız isteme merasimine konuk olduğumuz reklam filminde, gergin ve heyecanlı atmosferi, HARIBO Starmix paketi dağıtıyor. Herkes Altın Ayıcık, kola, yumurta gibi birbirinden farklı ürünlerin bulunduğu paketin içinden favori Starmix ürününü seçiyor ve çocuksu mutluluk dolu anlar ekrana yansıyor.

Starmix reklam filmi, “Bu yumurtalar uçan daire gibi”, “Ben HARIBO yüzüklerle makyaj yapıp havalı oluyorum”, “Ben en çok kalbimi koruyan kahramanımı seviyorum” gibi yüzlerde gülümse oluşturacak repliklere sahne oluyor. Son saniyelerinde ise herkesin merak ettiği yanıt kız babasından geliyor ve “Biz de sizle dürüm olduk, hayırlısı bakalım” sözüyle film mutlu sonla bitiyor.

HARIBO, Starmix reklam filmiyle yine kalpleri ısıtacak yepyeni bir hikâyeyi sevenleriyle buluşturuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.