DOLAR 32,3703 0.15%
EURO 34,9665 -0.31%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 22800170.39872%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Hangi ünlü futbolcu hangi ünlü oyuncuyu davet etti?

Hangi ünlü futbolcu hangi ünlü oyuncuyu davet etti?

ABONE OL
26 Ağustos 2019 21:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türk futbolunu İngiltere’de büyük bir başarı ile temsil eden gurur kaynağımız ünlü futbolcu İlkay Gündoğan , daha önce Çukur dizisinin sezon finali bölümünde setine gelmiş, oyunculara forma imzalamıştı.
İlkay Doğanay   Manchester City – Tottenham maçı için Erkan Köstendil ve eşini davet ederek, Cenk Tosun’la beraber İngiltere’de ağırladı.
Maç sonrası İlkay Gündoğan misafirlerini ağırlamış ve ertesi gün Manchester City antremanına davet etmişti. Erkan Köstendil ertesi gün İlkay Gündoğan ile birlikte City antremanına çıktı. Antreman sonrasında kaleye geçen Erkan Köstendil, İlkay Gündoğan’ın şutlarını önlemeye çalıştı. Birlikte yaptıkları idmanda ilginç görüntüler ortaya çıkarken Manchester City’nin tv. kanalına röportaj veren ikili daha sonra kısa bir Manchester gezisi yaptılar.
Köstendil geçtiğiniz yıl Vefaspor kalecisi olarak anılmış ve bununla ilgili tek kişilik oyunu “12 Numaralı Adam” olarak sahneye taşımıştı.
Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.