Hangi ödüllü oyuncu “Yargı” dizisine konuk oyuncu oldu?

Hangi ödüllü oyuncu “Yargı” dizisine konuk oyuncu oldu?

Çağıl Bocut’un yönettiği ilk filmi Sardunya ile 40. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan İlayda Elif Elhih, Yargı dizisinin 82. bölümüne konuk oluyor.

Yargı, pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Fenomen diziye İlayda Elif Elhih konuk olacak. Ali Bilgin ve Beste Sultan’ın başarılı yönetimiyle her hafta izleyicilere yüksek seyir zevki sunan Sema Ergenekon’un yazdığı dizide İlayda Elif Elhih, “Dilan” karakterine hayat verecek. Genç yıldız, Emmy ödüllü Yargı dizisinin yeni bölümünde çalıştığı dernekte başarılı bir performans sergileyen, her işin üstesinden gelen ve güçlü özellikleriyle çevresindekilerin sevgisini kazanan genç bir kadını canlandıracak.

İlayda Elif Elhih, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nin tiyatro bölümünde öğrenim görmeye başladı ve ardından Kadir Has Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. Mezuniyetinin ardından sinema setlerinde yer alarak başarılı bir oyunculuk kariyerine adım atan genç ve yetenekli oyuncu, ilk önemli rolünde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

Bir yanıt yazın