DOLAR 32,4350 0.22%
EURO 35,4092 0.22%
ALTIN 2.325,130,24
BITCOIN 22977962.35992%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Hangi Dikey Süpürge Sizin İçin Doğru Tercih?

Hangi Dikey Süpürge Sizin İçin Doğru Tercih?

ABONE OL
19 Ağustos 2022 19:59
Hangi Dikey Süpürge Sizin İçin Doğru Tercih?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dikey süpürge modelleri ise pratik kullanım imkanı sağlamaları nedeniyle son yılların favorisidir. Sahip oldukları ince yapı sayesinde dar alanlara rahatlıkla girmeleri mümkündür. Ayrıca kablonun yetişmesi konusunda endişelenilmesi gerekmez. Bu sayede yaşam alanları son derece pratik ve konforlu bir şekilde süpürülebilir.

Wero Tech sektörünün önde gelen ismi olarak kullandığı gelişmiş teknoloji ile en iyi, en yüksek performanslı ve en fonksiyonel robot süpürge ve dikey süpürge modellerini üretir. Pratik kullanımları sayesinde zaman tasarrufu konusunda da iddialı ürünler olan dikey süpürge modelleri halı ve diğer zeminlere ek olarak normal şartlar altında ulaşılması zor olan. Dolap ve kapı üstleri ile koltuk altları gibi zor alanlar için de tercih edilebilecek etkili bir çözüm olma özelliğine sahiptir.

Uzun süpürge yapısına sahip olan dikey süpürge modelleri bel ağrısına neden olmaksızın konforlu bir temizlik yapmayı sağlar. İnce ve dar yapıları sayesinde dar alanlara rahatlıkla girebilirler. Kabloları da temizlenmek istenilen alana kolayca yetişebilir. Bu sayede temizlik ve süpürme işlemi çok daha konforlu ve pratik bir şekilde tamamlanabilir.

Dikey süpürgeler ergonomik bir tasarıma sahip oldukları için dikey süpürgeler kullanılırken eğilip kalkmaya gerek kalmaz. Böylece bel ağrısı oluşmadığı gibi hafif yapıları da yorulmayı önler. Detaylı temizlik süreçlerinde dikey süpürge kullanmak aynı zamanda zaman tasarrufu konusunda da etkili bir unsurdur.

Dikey Süpürge Nasıl Seçilir?

Dikey süpürge pil şarjının azalmasıyla güç kaybedebilen bir üründür. Bu nedenle dikey süpürge satın alınacağı zaman batarya türü, tam şarj edilmesi için kaç saat gerektiği ve tam şarj edildikten sonra kaç saat süreyle kullanılabileceği gibi etkenler değerlendirilmelidir.

Wero WZ15 Max değiştirilebilir ve çıkarılabilir pil özelliği sayesinde kesintisiz bir şekilde temizlik yapılması için en iyi alternatiftir. Wero WZ15 Max’ın uzun dayanıklılık dişlisinin altında etkili emiş sağlama görevini yerine getirme amacıyla tasarlanan 7 adet 3000mAh hücre bulunur. Çıkarılabilir bir tasarıma sahip olması nedeniyle herhangi bir zamanda pili değiştirmek gücün yeniden kazandırılması anlamına gelir.

Akıllı toz emme ve zemin paspaslama konusunda son derece güçlü bir performansa sahip olan Wero WZ15 Max sayesinde parçacıkları ve saçları ortadan kaldırarak yalın ayak yürümenin tadını ve konforunu çıkarma imkanı sağlar. Üretiminde kullanılan akıllı teknoloji ile temiz ve tozsuz bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilebilecek Wero WZ15 Max’ın emiş gücü %40 oranında artırılmıştır. Gelişmiş kompozit malzemesinin yanı sıra daha düşük enerjiyle geliştirilmiş verimliliği de önemli bir avantaj olarak kabul edilir.

Wero WZ15 Max’ın motoru gelişmiş kompozit malzemeden yapılmıştır. Bu aynı zamanda emiş gücünün daha yüksek, genel performansının ise %804 oranında artırılmış olduğunu göstermektedir.

Daha iyi titreşim emilimi ve gürültü azaltma etkisi sağlamaya yönelik olarak tekrarlanan testler sayesinde Wero teknik ekibi hareketli çarkların, sabit çarklara göre uygun oranını belirlemiştir. Wero WZ15 Max hafif magnezyum alaşımlı muhafazası ve mükemmel kapsamlı performansıyla ön plandadır. Genel verimliliği artırmayı sağlayan aerodinamik açısından son derece yumuşak hava giriş ve çıkış açısını da garantiler.

Paslanmaz çelik manşon mıknatıs halkasının dışında konumlanarak yüksek hızlı çalışma sırasında bile mıknatıs halkası rotorunun stabilitesini sağlama görevini üstlenir. Wero WZ15 Max’ta kullanılan aşınmaya dayanıklı, hafif, havacılık seviyesi olan PEEK malzemesi motorun sürekli güçlü güç çıkışını sağlar.

Wero WZ15 Max yüksek emiş gücüyle dikey süpürge teknolojisinin en etkili ürünlerinden biri olarak kabul edilir. Süper verimli fırçasız motorun emiş gücü 210AW’ye erişmekte ve bu sektörde mükemmel değer olarak kabul edilmektedir.

Standart dikey süpürge kullanan kullanıcıların en sık karşılaştığı sorunlardan biri saçların yer fırçasına dolanmasıdır. İkinci nesil Wero elektrikli dolanma önleyici zemin fırçası sayesinde bu sorun ortadan kalkar. Daha güçlü ve daha yetenekli yeni elektrikli anti-dolanma zemin fırçası saçları keser. Böylece başlığa dolanma ve tıkanma gibi sorunlar önlenebilir.

Wero WZ15 Max’ta otomatik modda zemin malzemesinin tanımlanmasını sağlayan, mevcut değişiklikleri algılayacak bir yapı vardır. Sert zeminlerde bu sayede kiri düşük bir hızda çıkarırken halılardaki liflerde gizlenen tozların çıkarılması için hızını otomatik olarak artırır.

Wero WZ15 Max 1:30 hız oranına sahiptir. Arzu edilen ve yüksek torklu zemin fırçası, güçlü dönme kuvvetine bağlı olarak daha iyi temizleme sağlar. Paspaslama ve temizleme aynı anda yapılabildiği için temizlik süreci baştan aşağı çok daha keyifli ve kolay bir süreç haline gelir. Wero WZ15 Max’ın ön emiş portu çöpleri ve tozları temizler. Arkadaki paspas ise yerdeki kirleri çıkarır.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.