Hakan Altun’dan yeni yıl öncesi single sürprizi “Saklanacağım”

Hakan Altun bu kez de sözleri Yıldız Tilbe’ye, müziği Tarık İster’e ve düzenlemesi Aydın Kara tarafından yapılan “Saklanacağım” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu...

Hakan Altun’dan yeni yıl öncesi single sürprizi “Saklanacağım”

Aşk şarkılarının buğulu sesi Hakan Altun bu kez de sözleri Yıldız Tilbe’ye, müziği Tarık İster’e ve düzenlemesi Aydın Kara tarafından yapılan “Saklanacağım” adlı şarkısı ile yeni yıl öncesi hayranlarına ve müzikseverlere bir sürpriz yaptı.

Hakan Altun “Saklanacağım” adlı şarkısına klip çekmek için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Ecem Gündoğdu otururken çekilen klip şarkının ruhunu izleyicisine yansıtacak.

Hakan Altun yeni yıl öncesi sürpriz single çalışması hakkında yaptığı kısa açıklamada “Bir akşam Yıldız Tilbe beni aradı ve konuşurken bana bir şarkı yollayacağını söyledi. Gönderdiğinde çok beğendiğimi kendisine söylediğimde “Bu şarkı bizim sana hediyemizdir, senin okumanı istiyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun dediğinde çok duygulandım. Son zamanlarda aldığım en anlamlı hediyelerden biri oldu diyebilirim. Saklanacağım adlı şarkı dinleyicilerimle ortak hisleri paylaşacağımız bir şarkı” diyerek duygularını ifade etti.

Hakan Altun’un duygusal rüzgârlar estireceği teklisi “Saklanacağım” 8 Aralık’tan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında…

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın