Gvyna laktik asit ile intim bölgesinin doğal dengesini koruyor

Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiş Gvyna intim temizleme ürünleri, içerdiği laktik asitle intim bölgesinin mikroflora dengesini koruyarak hijyeni sağlamaya yardımcı oluyor.

Gvyna laktik asit ile intim bölgesinin doğal dengesini koruyor

Son derece hassas bir yapıya sahip genital bölge, yoğun miktarda laktik asit içeriyor ve bu sayede vajinanın pH’ı asidik seviye olan 3.8 ile 4.5 arasında sabitlenebiliyor. Bu denge bozulduğunda ise genital bölgenin doğal savunma mekanizması zayıflıyor yani genital bölgeyi korumak için laktik asit gerekiyor. Ancak intim bölgesini temizlemek için kullanılan sabun, duş jeli ve benzeri kimyasal ürünler, bölgenin asidik ortamını bozabileceğinden doğru temizlik için laktik asit içeren, intim temizleme ürünlerinin kullanılması gerekiyor. Dermatolojik ve klinik olarak test edilmiş Gvyna intim temizleme ürünleri, içerindeki doğal laktik asit ile dış genital bölgenin pH dengesini bozmadan temiz hissetmenizi sağlıyor.

 

İntim temizliğinde etkili formül

Her gün kullanıma uygun Gvyna ürünleri, adet döneminde, spor, sauna ve yüzme gibi aktivitelerin ardından, cinsellik öncesinde ve sonrasında sonrasında da dış genital bölgenin pH değerine zarar vermeden temizlenmesini sağlıyor. Gvyna Fresh İntim Temizleme Mendili, doğal laktik asit ve Deo Aktif Kompleks içeren formülü ile intim bölgesinde uzun süreli ferahlık sağlıyor. Özellikle adet dönemi, spor, sauna ve yüzme sonrası kullanımı önerilen Gvyna Fresh İntim Yıkama Jeli, doğal laktik asit ile zenginleştirilmiş içeriği, kendinizi ferah ve güvenli hissetmenizi sağlarken dış genital bölgenizin doğal dengesini korumaya yardımcı oluyor. Ekstra yumuşak yıkama losyonu Gvyna Hassas İntim Yıkama Losyonu, doğal laktik asit ve pamuk özü karışımı ile zenginleştirilmiş sabun içermeyen formülü, dış genital bölgede rahatlatıcı, yumuşak ve saf bir his sağlıyor.

 

Bir yanıt yazın