Güneşi Söndürmem Gerek filmi vizyon için gün sayıyor

Güneşi Söndürmem Gerek filmi vizyon için gün sayıyor

Emre Gül’ün uzun süre çok satanlar listelerinde yer alan ve gençleri büyüleyen romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” nihayet beyazperdeye uyarlanıyor. Sky Films ve ASC Films ortak yapımı olan filmin afişi de yayınlandı ve geri sayım başladı!

29 Mart’ta Sinemalarda:

Senaryosunu Doğukan Cantimur’un kaleme aldığı, Hande Türkel’in yönettiği film, 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Başarılı Bir Kadro:

Filmin başrollerinde Serra Arıtürk ve Samet Kaan Kuyucu yer alıyor. Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can gibi başarılı genç oyuncular da kadroda yer alıyor. Usta oyuncu Osman Alkaş da filmin sürpriz isimlerinden biri.

Kıbrıs’ta Çekimler:

Ağustos ayında Kıbrıs’ta çekilen film, Umut adındaki gencin sevgilisi Anıl’ı kaybetmesi ve hayatındaki zorlu mücadeleyi konu alıyor. Umut, hayatına devam etmeye çalışırken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor ve bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Heyecan Dorukta:

“Güneşi Söndürmem Gerek” filminin afişi büyük ilgi gördü ve filmin vizyona girmesi için sabırsızlanan izleyicilerden çok sayıda yorum geldi.

Bir yanıt yazın