“Çocuk Kalbi” filminden ilk tanıtım geldi

“Çocuk Kalbi” filminden ilk tanıtım geldi

Tüm Zamanların Favori Kitabı “Çocuk Kalbi” Sinemaya Uyarlandı!

İlk Tanıtım Yayınlandı!

Tüm zamanların en çok okunan çocuk kitaplarından biri olan “Çocuk Kalbi”nden uyarlanan sinema filminin ilk tanıtımı seyircilerle buluştu.

Babalara Saygı Duruşu:

Tanıtım, “kahraman babalara” özel olarak hazırlandı ve babaların çocukları için yaptığı fedakarlıklara odaklanıyor. Zor şartlara rağmen mücadele eden babalara saygı duruşu niteliğinde olan tanıtım, filmi merakla bekletmeye yetiyor.

Güçlü Bir Oyuncu Kadrosu:

Filmin senarist ve yönetmenliğini Sinan Biçici üstleniyor. Başrollerinde İlker Aksum, Alihan Türkdemir, Eser Eyüboğlu, Seyhan Kuzey Kıskacıoğlu, Zafer Savaş ve Deniz Oral gibi usta oyuncular yer alıyor. Sinema ve dizi dünyasından birçok genç yıldız da kadroda yer alıyor.

Çocuk Kalbi Filminin Konusu:

Film, bir kasaba okulunda geçen bir hikayeyi anlatıyor. Arkadaşlık, dayanışma, aile sevgisi ve iyilerle kötülerin mücadelesini zaman zaman eğlenceli, zaman zaman hüzünlü bir dille işliyor. Günümüzde çokça ihtiyaç duyduğumuz değerleri çocuk dünyası üzerinden işleyen filmde cumhuriyetin 100. Yılı, Öğretmenler Günü, Filenin Sultanları gibi birçok güncel konu da yer alıyor.

Bir yanıt yazın