Gündüz mavisi mi gece mavisi mi?

Derin mavinin güneşle, yıldızların gökyüzüyle buluştuğu açık hava keyfinin vazgeçilmezi, özlemle beklenen yaz aylarına gelirken, takının yeni dönem tanrıçası Peracas, sevenlerini mutluluk yolculuğuna davet ediyor.

Gündüz mavisi mi gece mavisi mi?

Özgürleşmeye adım adım hazırlanan günümüz dünyasının geçmiş dönem zanaatkarlığı ve zarafetiyle buluşturduğu salkım tasarımlar rotasını güney sahillerine çeviriyor.

Yarı değerli taşlarla mücevher işçiliğini buluşturan yükselen marka Peracas, yaz aylarında gündüzden geceye mavinin tonlarıyla stilinize özgürlük katıyor. Türkiye’de üretimlerini yapan ve dünyaca ünlü isimlerin de yeni gözdesi olan Peracas, yaz aylarına özel mavinin iki vazgeçilmez tonunda küpe alternatifi sunuyor.

Peracas tasarımları, Türkiye’de peracas.com, Arnavutköy Showroom, Midnight Bebek, Beymen Mandarin, Maça Kızı 74 Escape ve Beymen Zorlu Center’da sergileniyor.

Peracas Hakkında:

Tarzını geçmişten miras alan ve günümüze şıklıkla taşıyan romantik, sofistike kadınlardan ilham alan Peracas, koleksiyonlarında geçmiş bir hikâyenin izini taşıyor. Benzersiz ve özgün parçalar 24K altın kaplama üzerine renkli yarı değerli taşlar ve kristaller kullanılarak İstanbul’un en yetenekli zanaatkârlarının el işçiliği ile yaratılıyor. Dünya markası olma yolunda ilerleyen marka Beyza Arman’ın kreatif direktörlüğünde, İtalyan sanatı ve kültüründen yüksek ilham alarak, el işçiliğinin zarafetinden asla vazgeçmiyor.

Bir yanıt yazın