DOLAR 32,6018 0.38%
EURO 34,8007 0.16%
ALTIN 2.493,830,39
BITCOIN 20574753.99733%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Yerel
  • Gülben Ergen derin yırtmaçlı dekolte kıyafetiyle büyüledi

Gülben Ergen derin yırtmaçlı dekolte kıyafetiyle büyüledi

ABONE OL
4 Temmuz 2020 19:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi süresinde birçok ünlü isim sahne alamazken şarkılarıyla milyonların sevgilisi olan Gülben Ergen uzun bir aradan sonra ilk verdiği konserle seyircisi ile bir araya geldi. Gülben Ergen uzun bir aradan sonra ilk konserini Bodrum’da Günay sahnesinde start verirken sahneye son dönemin en başarılı modacılarından biri olan Tolga Çam’ın derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli kıyafetiyle çıktı.

Gülben Ergen konserini izlemeye gelen seyircilerine dünden bugüne kadar hit olmuş tüm şarkılarına yer verirken ayrıca yeni hazırlamış olduğu geniş bir repertuvarla sahne aldı. Gülben Ergen’in derin yırtmaçlı dekolte kıyafeti ile kendisini izlemeye gelenleri kendisine hayran bırakırken seyircisine keyifli anlar yaşattı.

Processed with VSCO with a6 preset

Gülben Ergen sahnede Yalnızlık” adlı şarkısını okurken seyircilerin arasında bulunan Serkan Kaya sahneye gelerek şarkıya eşlik ederken geceyi izleyen konuklara güzel bir sürprize imza attı.

Gülben Ergen kendisini izlemeye gelen konuklar arasında olan Osman Müftüoğlu’na seslenerek “ Siz buradaysanız demek ki Açıkhava’da bulunan herkes güven altında” dedi.

Gülben Ergen’i izlemeye sanat, iş, ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri izlerken bu gecede Ali Poyrazoğlu, Aslı Hünel, Merve Özbey, Osman Müftüoğlu, Selin Ciğerci, Uğur Bayhan gibi ünlü isimlerde izledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.