Gözde Acar hayallerini gerçekleştirdi

Gözde Acar bir koltuğa üç karpuz sıkıştırmayı başarmış...

Müziğe karşı küçük yaşlarda ilgi gösteren Gözde Acar,  Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yaylı Çalgılar Keman Bölümünde aldığı eğitimle bu tutkusunu perçinledi. Bir çok festivale ve konsere katılan genç sanatçı sözü ve müziği kendisine ait olan “ Akışına Bırakalım” adını verdiği single ile müzik dünyasına profesyonel olarak ilk adımını attı.

Akışına Bırakalım adlı şarkının düzenlemesi Erhan Bayrak tarafından yapılırken okuma kayıtlarında Gözde Acar’a vokalde Ercüment Vural eşlik ederken şarkının mix-masterin’i ise Serkan Kula Tarafından yapıldı.

Şarkının klip çekimleri için Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünü bitiren Gözde Acar yönetmen kendisi otururken klip için styling çalışmasını da kendisi yaptı. Klip için 2 gece boyunca sadece gece çekimleri yapılırken mekan olarak da İstanbul’un dış mekanları tercih edildi.

DMC Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan klibi için Gözde Acar yaptığı açıklamada “ Klip çekimlerinde Yavuz Sultan Selim köprüsü altında kayık içinde yaptığımız çekimlerde epey zorlandık. Ama daha sonra baktığımızda ortaya çıkan sonuç beni çok memnun etti. İleriye dönük moda ve tasarımlarımla kendi markamı yaratmak içinde çalışmalarıma devam edeceğim” diyerek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın