DOLAR 32,5301 0.23%
EURO 34,7780 0.1%
ALTIN 2.493,861,30
BITCOIN 20564863.96738%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

21:20

YATSIYA KALAN SÜRE

Dj Ural’dan müzik dünyasına merhaba

ABONE OL
6 Eylül 2019 01:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dj Ural Yunanistan’ın başkenti Atina’da dünyaya geldikten sonra çocuk yaşlarda müziğe ilgi duymaya başladı. 2009 yılında müzik hayatına giriş yapan genç Dj bağlama, darbuka, klavye ve gitar gibi müzik enstrümanlarını da başarılı bir şekilde kullanıyor.

Farklı ve değişik soundlarla bir çok kişiyi kendisine hayran bırakan ve muhteşem sahne performansı ile özellikle konserlerinde kendisini izlemeye gelenlere keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

Dj Ural ilk profesyonel müzik çalışmasını da geçtiğimiz günlerde “Ela Gözlüm” adlı single ile yaparken, aynı zamanda bir çok ünlü isim ile yurt dışında beraber aynı sahneyi paylaştı.

Ela Gözlüm adlı çalışmasında düzenlemeleri Cem Cemil yaparken aynı zamanda çekilen video klip yönetmenliğini de Cem Cemil üstlendi.

Özellikle son dönemlerde Almanya’da oldukça popüler olan genç Dj., Yurtseven Kardeşler, İsmail YK., Coşkun Sabah ve Babusta gibi ünlü şarkıcı ve gruplarla sahne almasından dolayı müthiş bir tecrübe edindiğini ve bunu müzik yaşamına yansıttığını dile getirdi.

Dj Ural’ın “Ela Gözlüm” adlı çalışması tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlandı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.