Gönül Dağı dizisi 130. bölümüyle Cumartesi akşamı TRT1’de

Gönül Dağı dizisi 130. bölümüyle Cumartesi akşamı TRT1’de

TRT 1 ekranlarında başladığı günden itibaren izleyicilerin ilgisini çeken ve reytinglerde büyük başarı elde eden Gönül Dağı dizisinin yüz otuzuncu bölümü, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de seyirciyle buluşacak.

Gönül Dağı dizisi 130. bölümünde neler olacak?

Gönül Dağı dizisinde düğün çanları çalıyor!

Taner ve Selma’dan Romantik Adım: Dizinin sevilen çifti Taner ve Selma, bir ömür boyu birlikte olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek için düğüne hazırlanıyor. Fakat bu mutlu adımın önünde bir engel var: Anneleri Halime ve Leyla! Adile’nin hasta olduğunu düşünen anneler, düğüne sıcak bakmıyor. Taner ve Selma, annelerini ikna edebilecek mi?

Kaya Ailesi’nde Heyecanlı Günler: Düğün kararıyla birlikte Kaya Ailesi’nde telaşlı ve heyecanlı bir süreç başlıyor. Herkes düğün için elinden geleni yaparken, bu sırada yaşanacak komik ve duygusal anlar izleyenleri kahkahalara boğacak ve duygulandıracak.

Sürprizlerle Dolu Bir Düğün: Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile, düğün için unutulmaz bir gece yaratmak için kolları sıvıyor. En büyük hedefleri ise düğünde sahne alacak ünlü bir şarkıcıyı bulmak. Peki, bu sürpriz isim kim olacak?

Filiz’in Kalbindeki Sır: Filiz, Erkan’la olan yakınlığını annesine itiraf etmeye hazırlanıyor. Bu itiraf, Filiz ve annesi arasında beklenmedik gelişmelere yol açacak.

Tanınmış İsimlerden Oluşan Kadro: Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu ve Şebnem Dilligil gibi usta oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı’nın 130. bölümü, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.

Bir yanıt yazın