Gökhan Eryılmaz kimdir?

Gökhan Eryılmaz kariyerindeki hedeflerine adım adım ilerliyor.

Gökhan Eryılmaz, 20  şubat 1976 tarihinde Almanya ‘nın Essen şehrinde aslen Selanik göçmeni olan ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Anaokulu ve ilköğretim okulun 2 sınıfına kadar Almanya’da okuyan Gökhan Eryılmaz ailesinin ani aldığı bir karar sonrasında 1985 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptı.

Gökhan Eryılmaz ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bakırköy’de tamamlarken gençlik hayalleri olan oyunculuk ve askeri pilotluk hayallerine ailesinin onay vermemesi üzerine İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünü kazanarak eğitimine devam ederken okulun son senesinde aldığı ani bir kararla eğitim hayatın ara vererek hayallerinin peşinde koşmak için oyunculuk yolunda ilk adımlarını attı.

Ümit Çırak ile yollarının kesişmesinin ardından 2 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alana başarılı oyuncu Gökhan Eryılmaz daha sonra da Zeynep Kaçar’dan dramatürji, Çağatay Çağlar’dan da metod oyunculuk eğitimlerini aldı. Gökhan Eryılmaz daha sonra da Funda Güleryüz’den ses eğitimi alarak bir oyuncunun alması gereken tüm eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Büyük bir Orhan Veli Kanık hayranı olan Gökhan Eryılmaz zaman zaman ünlü şairin şiirlerini yorumlayarak seslendiriyor. Şairlik yönüyle de ön palana çıkan başarılı sanatçı Gökhan Eryılmaz’ın kendisine ait birçok şiiri de bulunmaktadır.

Oyunculuk kariyeri

Kayhan ( sinema filmi) – Şahan Gökbakar
Atçalı Kel Mehmet Efe (sinema filmi)
Muhteşem İkili (dizi)
Payitaht Abdülhamid (dizi)
Hepimiz Birimiz ( tiyatro oyunu )
Ada (tiyatro oyunu )
My Best  Friends ( kısa film)
Travma (kısa film)
Döngü (kısa film)
And Pastel (reklam filmi)
Brillant Halı (reklam filmi)
Uludağ Limonata (reklam filmi)
Karaca (reklam filmi)

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın